Leopard ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشی . من امروز صبح داشتم تو سرور بازی میکردم. عصر که اومدم تو سرور دیدم بن به صورت کامل بن شدم تاریح بن هم 18/9/2016 هست این هم عکس یکی از وضعیت اکانت یکی هم از پیامی که اومده وضعیت اکانت: پیامی که اومده: اینم یک عکس دیگه که امروز صبح تو سرور بودم: لطفا رسیدگی بشه باتشکر ویرایش شده July 29, 2017 توسط King3 نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 با سلام مودمتون رو یک بار ریست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشی. من مودم رو ریست کردم دو بار یه بارم کامپیوتر رو ریست کردم و یک بار کامل کامپیوتر خاموش و بعد از 5 دقیقه روشن کردم و فایده ای نداشت ببخشید منظورتون اینهکه با سوزن توی قسمت ریست مودم بزنم ویرایش شده July 29, 2017 توسط King3 نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 سلام و خسته نباشی. من با سوزن هم به قسمت پوشت مودم زدم از اونجا مودم رو ریست کردم ولی باز فایده ای نداره لطفا رسیدگی کنید لطفا نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در July 30, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2017 سلام و خسته نباشی. مشکل حل شد با تشکر نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.