farbodkeoxer85 ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 سلام خدمت شما، من تا لانچر رو باز میکنم بعد از چند ثانیه این ارور میده ---> 4# please restart your computer نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 40 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: سلام خدمت شما، من تا لانچر رو باز میکنم بعد از چند ثانیه این ارور میده ---> 4# please restart your computer کامپیوترو ریست کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه
farbodkeoxer85 ارسال شده در May 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 19 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: کامپیوترو ریست کن ینی ناموسن فک کردی من انقد؟ داداش هزار بار کردم که نشده و اومدم اینجا گذاشتمش نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 3 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: ینی ناموسن فک کردی من انقد؟ داداش هزار بار کردم که نشده و اومدم اینجا گذاشتمش نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 7 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: سلام خدمت شما، من تا لانچر رو باز میکنم بعد از چند ثانیه این ارور میده ---> 4# please restart your computer عکس ارسال کنید نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: سلام خدمت شما، من تا لانچر رو باز میکنم بعد از چند ثانیه این ارور میده ---> 4# please restart your computer سلام. 1.لانچر رو پاک کنید (داخل پوشه بازی : AGSAUninstall) 2.کامپیوتر رو ReStart کنید 3.فقط لانچر رو دوباره نصب کنید و نتیجه را اعلام کنید: http://arsacia.ir/launch اگر مشکل برطرف نشد: یک دفعه آنتی ویروس را خاموش و مراحل بالا را دوباره امتحان کنید درصورتی که برطرف نشد نوع ویندوز و نوع کارکرد و اجرا با سمپ را اعلام کنید ویرایش شده May 26, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 کامپیوتر رو از برق بکش و بعد از چند مین دوباره روشن کن نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۵ در 21:18، iErfaN گفته است: سلام. 1.لانچر رو پاک کنید (داخل پوشه بازی : AGSAUninstall) 2.کامپیوتر رو ReStart کنید 3.فقط لانچر رو دوباره نصب کنید و نتیجه را اعلام کنید: http://arsacia.ir/launch اگر مشکل برطرف نشد: یک دفعه آنتی ویروس را خاموش و مراحل بالا را دوباره امتحان کنید درصورتی که برطرف نشد نوع ویندوز و نوع کارکرد و اجرا با سمپ را اعلام کنید کارای عرفان انجام بده اون همیشه درست میگه نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 این مشکل می تواند بخاطر آنتی ویروس یا یک ویروس در کامپیوتر شما هم باشد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 (ویرایش شده) بازی و لانچر رو کلا پاک کن دوباره نصب کن بعدش ببین درست میشه اگه نشد احتمال ضعیف بودن سیستمتونم میتونه باشه اگه اینطور نبود ویندوز رو ریست یا دوباره نصب کنید اگر هم مشکلی دارید میتونید از پک های ساده و Fps Up استفاده کنی @farbodkeoxer85 به گفته آقا عرفان هم میتونید از طریق خاموش یا روشن کردن آنتی ویروس هم مشکل رو برطرف کنید ویرایش شده June 4, 2021 توسط abolfazlkermani3636 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.