WeastGunneR ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 (ویرایش شده) .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن LSV : فقط راش میدهن تا در فستیوال اول شوند ( Spam kill ) TMF : هوایی میان میخورن ولی تلاش میکنن نخورن 8 تا ممبرید حق میدم GSF : با بکس کشی Turf میگیرن نگرانی ندارن ولی به TRM نمیرسن ( اونام Holy ninja میزنن ولی به جایی نمیرسن) VLA : اومدن فقط Turf 0 کنن R2 بگیرن برن ( نمیدونن Buff چیه اصن ) BLL : نامعلوم.. ویرایش شده May 23, 2021 توسط iAriyan نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در 2 ساعت قبل، iAriyan گفته است: Spam kill @SpiriT @Domination @Hashish 2 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، iAriyan گفته است: .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن LSV : فقط راش میدهن تا در فستیوال اول شوند ( Spam kill ) TMF : هوایی میان میخورن ولی تلاش میکنن نخورن 8 تا ممبرید حق میدم GSF : با بکس کشی Turf میگیرن نگرانی ندارن ولی به TRM نمیرسن ( اونام Holy ninja میزنن ولی به جایی نمیرسن) VLA : اومدن فقط Turf 0 کنن R2 بگیرن برن ( نمیدونن Buff چیه اصن ) BLL : نامعلوم.. تو کی دانلود شدی که میای درباره گنگ های دسته متوسط اظهار نظر میکنی ویرایش شده May 23, 2021 توسط MaDuX نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در 3 ساعت قبل، iAriyan گفته است: ( Spam kill ) سم سال ب مولا! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: @SpiriT @Domination @Hashish ستون وقتشه دیگه واس Top شدن اسپم کیل نکنیم. شرمنده آی اری عن ویرایش شده May 23, 2021 توسط Hashish 3 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 در 10 ساعت قبل، iAriyan گفته است: ( Spam kill ) تامام نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 در 9 ساعت قبل، MaDuX گفته است: تو کی دانلود شدی که میای درباره گنگ های دسته متوسط اظهار نظر میکنی از وقتی که اون فشاره رو خوردی هنوز که یادت نرفته که که D; نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 سلطان هولی VLA بود که با ۱۰ تا هولی ۱ تورف گرفتن نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، iAriyan گفته است: از وقتی که اون فشاره رو خوردی هنوز که یادت نرفته که که D; این که تو میای میگی بهم HUD سل بده و وقتی میگیریش پولشو نمیدی و تو گیم بلاک میکنی خب نشان دهنده عدم تربیت درست خانوادگی شماست البته تا عمر داری من تو سرت میزنم البته نه فقط من میشه گفت کل سرور تو سرت میزنن،اینقدر بدبختی که اصلا کسی حسابت نمیکنه تو پینت بالم که ادعا داری از همه میخوری اون یارو matin_bozorg میزنتت دیگه از بقیه چه انتظاری داری ویرایش شده May 24, 2021 توسط MaDuX 2 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 جایگزین اینده MaMaDW کسی نیست جز @iAriyan Happy 1 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 در 3 ساعت قبل، MaDuX گفته است: این که تو میای میگی بهم HUD سل بده و وقتی میگیریش پولشو نمیدی و تو گیم بلاک میکنی خب نشان دهنده عدم تربیت درست خانوادگی شماست البته تا عمر داری من تو سرت میزنم البته نه فقط من میشه گفت کل سرور تو سرت میزنن،اینقدر بدبختی که اصلا کسی حسابت نمیکنه تو پینت بالم که ادعا داری از همه میخوری اون یارو matin_bozorg میزنتت دیگه از بقیه چه انتظاری داری در ۱ ساعت قبل، J0KeR گفته است: جایگزین اینده MaMaDW کسی نیست جز @iAriyan Happy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 در 6 ساعت قبل، Rasputin گفته است: سلطان هولی VLA بود که با ۱۰ تا هولی ۱ تورف گرفتن باو اون یه تیکشه اصلش همینه که گفتم XD نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 در 3 ساعت قبل، iAriyan گفته است: باو اون یه تیکشه اصلش همینه که گفتم XD نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 22:47، iAriyan گفته است: .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن LSV : فقط راش میدهن تا در فستیوال اول شوند ( Spam kill ) TMF : هوایی میان میخورن ولی تلاش میکنن نخورن 8 تا ممبرید حق میدم GSF : با بکس کشی Turf میگیرن نگرانی ندارن ولی به TRM نمیرسن ( اونام Holy ninja میزنن ولی به جایی نمیرسن) VLA : اومدن فقط Turf 0 کنن R2 بگیرن برن ( نمیدونن Buff چیه اصن ) BLL : نامعلوم.. ستون دسته متوسط IARYAN بمولاح میگم برا اسپم کیل قانون بزارن نترس. نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 19 ساعت قبل، J0KeR گفته است: MaMaDW حاجی چن وقته اصن خبری ازش نی دقت کردین؟! نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 3 ساعت قبل، MrSenator گفته است: ستون دسته متوسط IARYAN بمولاح میگم برا اسپم کیل قانون بزارن نترس. ناموسن ببین کیا شاخ شدن ریجیستر 2021 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 4 ساعت قبل، DarkSide گفته است: حاجی چن وقته اصن خبری ازش نی دقت کردین؟! ممد دبلیو از وقتی رفته کاپ دیگه صداش در نمیاد واقعا عجیبه نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 5 ساعت قبل، DarkSide گفته است: حاجی چن وقته اصن خبری ازش نی دقت کردین؟! باباش زده تو سرش درس بخونه نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 2 ساعت قبل، Soulless گفته است: ناموسن ببین کیا شاخ شدن ریجیستر 2021 2019 :)) نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 4 ساعت قبل، iAriyan گفته است: 2019 :)) Fk nkonan chrismase 2021 yadet bashe:)))) 1 نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 5 ساعت قبل، J0KeR گفته است: باباش زده تو سرش درس بخونه نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 Alaki chat nakonin to topic in ehsas shakhi mikone alan نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ecstasy ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۳ در 01:18، Shxyan گفته است: @SpiriT @Domination @Hashish داش این کیع دیگع spam_kill# در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 22:47، iAriyan گفته است: .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن LSV : فقط راش میدهن تا در فستیوال اول شوند ( Spam kill ) TMF : هوایی میان میخورن ولی تلاش میکنن نخورن 8 تا ممبرید حق میدم GSF : با بکس کشی Turf میگیرن نگرانی ندارن ولی به TRM نمیرسن ( اونام Holy ninja میزنن ولی به جایی نمیرسن) VLA : اومدن فقط Turf 0 کنن R2 بگیرن برن ( نمیدونن Buff چیه اصن ) BLL : نامعلوم.. بیا پیشه خودم میخندونی منو ویرایش شده May 25, 2021 توسط Domination نقل قول وقتی به آینده فکر میکنی، خود به خود کم کار میشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 3 ساعت قبل، Rakabzan گفته است: Alaki chat nakonin to topic in ehsas shakhi mikone alan on ro ke aslan hesab nemikonim esmesham nemiarim در 9 ساعت قبل، iAriyan گفته است: 2019 آره حتما هنوز میگی ESESFORUM جایه دیگه نگی 2019 بهت میخندن هنوز نمیدونه گان دسته راستش میگیره یا چپ بعد درباره دسته متوسط ها نظر میده 1 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.