miladesi ارسال شده در July 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2017 سلام من تو هیچ سرور rpg نمیتونم برم به لاگین که میرسه کامپیوتر گیر میکنه و هیچ حرکتی نمیکنه دکمه ها هم کار نمیکنه فقط باید ریست کنم پنج شیش بار هم نسخه جی تی ایو عوض کردم ولی نمیشه کامپیوترمم قویه رم ۶ سیپیو core i3 ویندوز ۱۰ لطفا پاسخ بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladesi ارسال شده در July 27, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2017 سرعت نتم هم خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در July 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2017 منم این مشکلو دارم وسط پینت بال یا خیلی جاهای دیگه یهو گیر میکنه و باید ریست کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در August 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2017 با سلام تمامی مد های خودتون رو پاک کنید ورژن بازیتون نباید دستکاری شده باشه و بهتر هست از کرک gta_sa.exe 1.0 US استفاده کنید: دانلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladesi ارسال شده در August 14, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2017 در در 04/08/2017 در 23:43، BullShark گفته است : با سلام تمامی مد های خودتون رو پاک کنید ورژن بازیتون نباید دستکاری شده باشه و بهتر هست از کرک gta_sa.exe 1.0 US استفاده کنید: دانلود سلامی دوباره میشه لینک دانلود خود جی تی ای بدید خودتون از کجا دانلود کردین لینک سالم بدید خیلی از سایتارو امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در August 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2017 در 13 ساعت قبل، miladesi گفته است : سلامی دوباره میشه لینک دانلود خود جی تی ای بدید خودتون از کجا دانلود کردین لینک سالم بدید خیلی از سایتارو امتحان کردم من GTA ام رو از استیم دانلود کردم و لینکی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.