DoNaLd ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: ممنون میشم اگه راهنمایی کنید لانچر کلا پاک کن دوباره از سایت Https://Arsacia.ir/i دانلودش کن نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
DoNaLd ارسال شده در May 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در 12 دقیقه قبل، djamer گفته است: لانچر کلا پاک کن دوباره از سایت Https://Arsacia.ir/i دانلودش کن ده بار این کارو انجام دادم نمیشه اصن نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در 54 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: ده بار این کارو انجام دادم نمیشه اصن از داخل لینکی که امید فرستاد دانلود کردید؟ اگر دانلود شما برای قبل بوده باشه ارور میده وقتی اپدیت میشه باید از طریق Arsacia.ir/i دانلود کنید ارور شما داره میگه یکبار لانچر رو حذف و نصب کنید لطفا از لینکی که ارسال کردم دانلود کنید و پوشه Agsal رو اگه اشتباه تو اسم نکنم باید کلا حذف کنید که Backup قبلی لانچر رو براتون حذف کنه و جایگزین نشه که براتون ارور بفرسته نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
DoNaLd ارسال شده در May 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 حل شد مرسی نقل قول لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2021 در 18 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: حل شد مرسی مبارکه xd نقل قول لینک به دیدگاه
DoNaLd ارسال شده در May 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2021 در 7 ساعت قبل، RuDe گفته است: مبارکه xd 1 نقل قول لینک به دیدگاه
amirhosyin ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 من ویندوزم xp هست خداااااااا یکی بگه برا ویندوز منم هست اگه هست لینک بدید نقل قول لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 در 7 ساعت قبل، amirhosyin گفته است: من ویندوزم xp هست خداااااااا یکی بگه برا ویندوز منم هست اگه هست لینک بدید داش نت به pc ت وصل میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه
amirhosyin ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 بله داداش چرا نمیشه LAN کردم نقل قول لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 خب وقتی نت وصل میشه برو دان کنش از سایت ولی فک کنم لَگ داشته باشه چون ویندوزها پایینه برو ویندوز ۱۰ کن منم کردم راحت میاد نقل قول لینک به دیدگاه
amirhosyin ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 نه من با سمپ میرم داداش راحت ترم فقط گفتم اگه لانچر برای ویندوز ایکس پی هست بدید نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 2 ساعت قبل، amirhosyin گفته است: نه من با سمپ میرم داداش راحت ترم فقط گفتم اگه لانچر برای ویندوز ایکس پی هست بدید لانچر روی ویندوز Xp ساپورت نمیکنه. دقیقا ی نفر که سیستمش ضعیف بود و Xp داشت با سمپ لاگین میشد چون لانچر واسش ساپورت نمیکرد که ویندوز 7 رو نصب کرد. ویندوز سون نسل پیشرفته ای از Xp هست که اصلا نیازی به ارتقای سیستم نداره و هر سیستمی که Xp و ویستا را بالا بیاره سِون هم ساپورت میکنه اما ممکنه به خاطر جلوه های جدید یکم ضعیف بشه که اگه خاموش کنید کاملا بدون مشکل هستید اما این که درصورتیست که اصلا گرافیک نداشته باشید اما چون سن آندریاس بالا میاد بدون مشکل هست پیشنهاد میشه ویندوز سون نصب کنید و با لانچر وارد بشید! 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 9 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: لانچر روی ویندوز Xp ساپورت نمیکنه. دقیقا ی نفر که سیستمش ضعیف بود و Xp داشت با سمپ لاگین میشد چون لانچر واسش ساپورت نمیکرد که ویندوز 7 رو نصب کرد. ویندوز سون نسل پیشرفته ای از Xp هست که اصلا نیازی به ارتقای سیستم نداره و هر سیستمی که Xp و ویستا را بالا بیاره سِون هم ساپورت میکنه اما ممکنه به خاطر جلوه های جدید یکم ضعیف بشه که اگه خاموش کنید کاملا بدون مشکل هستید اما این که درصورتیست که اصلا گرافیک نداشته باشید اما چون سن آندریاس بالا میاد بدون مشکل هست پیشنهاد میشه ویندوز سون نصب کنید و با لانچر وارد بشید! تک داوشه مهندس کامپیوترم نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱ در 15:54، Mahi گفته است: تک داوشه مهندس کامپیوترم سر امتحانات حضوریم کارارو میسپارم به شما نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در ۱ ساعت قبل، iErfaN گفته است: سر امتحانات حضوریم کارارو میسپارم به شما ما سوات مون نمیکشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.