pins ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 (ویرایش شده) نمیدونم جریان چیه جدیدا اینطور شده و وقتی Alt+Tabمیکنم درست میشه اما از بیز میرم بیرون میام داخل همونجوری میشه ویرایش شده May 11, 2021 توسط pins نقل قول لینک به دیدگاه
NoThinG ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 همه رو گفتی مشکل دارن ولی احتمال نمیدی مشکل از خودت باشه؟ نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه
pins ارسال شده در May 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در 2 ساعت قبل، NoThinG گفته است: همه رو گفتی مشکل دارن ولی احتمال نمیدی مشکل از خودت باشه؟ ینی میگی چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
DSH ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 خیخی داش فک کنم مانیتورت داره میره قبرستون XD نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 12, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 آیا با سمپ معمولی هم این مشکل را دارید؟ شما همیشه این مشکل را دارید؟ آیا در تنظیمات Resolution، رزولوشن انتخابی شما x32 می باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه
AliAgent ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 (ویرایش شده) در 21 ساعت قبل، KARiM گفته است: خیخی داش فک کنم مانیتورت داره میره قبرستون XD مانیتور به مشکل بخوره فقط قسمت زمین در یک بیز از یک بازی رو با ایراد نشون میده ک با Alt+Tab هم فیکس میشه؟ داداش مانیتورت خیلی با کلاس خراب میشه از ما بخواد به مشکل بخوره کلا نصف صفحه ناپدید میشه @pins از آپدیت بودن درایور گرافیک سیستمتون مطمعن بشید ویرایش شده May 12, 2021 توسط AliAgent آره 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۱ در 19:28، pins گفته است: نمیدونم جریان چیه جدیدا اینطور شده و وقتی Alt+Tabمیکنم درست میشه اما از بیز میرم بیرون میام داخل همونجوری میشه یه دور لانچر حذف کن دوباره نصب کن احتمالا درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه
pins ارسال شده در May 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۲ در 13:23، Ali گفته است: آیا با سمپ معمولی هم این مشکل را دارید؟ شما همیشه این مشکل را دارید؟ آیا در تنظیمات Resolution، رزولوشن انتخابی شما x32 می باشد؟ Resolution ام رو دس نزدم حذف نصب کردم لانچر اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.