Killed ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون وانتد کیل بود تا رسیدم بهش منو دید از بازی خارج شد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @DawN @PermenentLion@Dolphin @Terible نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 @KnoTبا عرض سلام خدمت شما شاکی محترم. مدارک شما کامل نیست ولی اخطار های لازم داده خواهد شد.موفق باشید. @Killedبا عرض سلام خدمت شما شاکی محترم. مدارک شما برای اثبات خارج شدن از بازی در هنگام وانت داشتن را در بخش شکایت از اعضا باید بگذارید.مدارک هم کامل نیست که ایشون وانت کیل بودن یا خیر. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت و زیر گرفتن با ماشین. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه @Dolphin ارسال میشود. نقل قول ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 @Mohsenmomeniبا عرض سلام خدمت شما شاکی محترم. مدارک شما برای اثبات ایجاد مزاحمت کافی نیست اگر مدرک دیگری دارید برای بنده ارسال کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Venom1385 ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به پاسخگوی محترم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 @Venom1385 با عرض سلام خدمت شما شاکی محترم. شکایت شما تایید شد. فرد خاطی مجازات میشوند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در مدارک کاملا مشخص است • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 @MMDD شکایت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بیشتر از چند بار من 4 بار اسکرین شات گرفتم ولی بیشتر است. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) ایجاد مزاحمت مکرر برای یک بازیکن، از قبیل توهین های مکرر یا کشتن مکرر یک نفر و مختل کردن روند عادی بازی یک بازیکن ممنوع میباشد. (مجازات: 7 روز محرومیت) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: pic1 pic2 pic3 pic4 Mic نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 41 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بیشتر از چند بار من 4 بار اسکرین شات گرفتم ولی بیشتر است. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) ایجاد مزاحمت مکرر برای یک بازیکن، از قبیل توهین های مکرر یا کشتن مکرر یک نفر و مختل کردن روند عادی بازی یک بازیکن ممنوع میباشد. (مجازات: 7 روز محرومیت) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: pic1 pic2 pic3 pic4 Mic د اخه.! 1 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 @AkbarGtaعرض سلام، فرد مورد نظر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من کنار ایشون بودم و ایشون با اسلحه به من شلیک کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/c86828_24XRecorder-28072024-150812.mp4 نقل قول بعضیا هستن چشم دیدن مارو ندارن ولی همونا رو جفت چشم ما جا دارن..! دل بی کینه قشنگ تره..!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به همه مجوز میده بدونی که سوال بپرسم یا تست بگیره من رفتم از من ۱۰کی پول گرفت و از یک نفر دیگه هم ۱۰کی پول گرفت همون لحظه پاس کرد • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم https://imgurl.ir/viewer.php?file=x35454_Screenrecorder-2024-07-28-17-41-40-922.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 ۱ ساعت قبل، TKFLASH گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به همه مجوز میده بدونی که سوال بپرسم یا تست بگیره من رفتم از من ۱۰کی پول گرفت و از یک نفر دیگه هم ۱۰کی پول گرفت همون لحظه پاس کرد • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم https://imgurl.ir/viewer.php?file=x35454_Screenrecorder-2024-07-28-17-41-40-922.mp4 سلام خسته نباشید این اقا داخل فکشن معلم هستش و به من زنگ زد و گفت به اکانت مولتی من لایسنس هارو بده کار دارم منم گفتم باش این اقا داخل فکشن هست و این اکانت مولتیش هست و رنک دو دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 @TKFLASH عرض سلام خدمت شما دوست گرامی شکایت شما تایید شد. @TKFLASH @mohamad0918 عرض سلام خدمت شما دوست گرامی فرد خاطی از اقلیت اخراج شده است. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن گان • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 @110 عرض سلام خدمت شما شکایت شما تایید شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaTerror ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رد کردن مجوز بیدلیل • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 @AghaTerrorعرض سلام خدمت شما شاکی محترم شکایت شما در حال برسی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 1 توسط Deathstrokee نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 5 ساعت قبل، Deathstrokee گفته است: فحاشی فکر میکنید کار خودتون خوبه به دختره میگید نمیایید خونمون!؟ 3 نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 6 ساعت قبل، Dolphin گفته است: @AghaTerrorعرض سلام خدمت شما شاکی محترم شکایت شما در حال برسی است این آقا dl هواپیمایش 760بود رد شد و فحاشی کرد چرا رد کردی مردکه خر من اس آس میگرم بیا 10کی پول پی میکنم فقط پاس کن کار دارم و این که به غیر از من خودش دونفر دیگه هم بودن که داخل هواپیما نشستن این آقا اون هارو eject کرد و میخندید به جای یک بار دو بار تست گرفتم رد شد لیدر میتونی چک کنی 35 دقیقه قبل، TKFLASH گفته است: من از روی حق ردش کردم ولی بازم اوکی Pin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaTerror ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 8 ساعت قبل، AghaTerror گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رد کردن مجوز بیدلیل • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: از من عذرخواهی کردن میبخشم ولی تکرار نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 @AghaTerrorعرض سلام شکایت شما به در خواست خود رد شد. موفق باشید. @Deathstrokeeعرض سلام خدمت شما شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 @Deathstrokeeشکایت شما تایید شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.