FonX ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 سلام و درود @HamedBhn شکایت شما تایید شد. فرد خاطی به شدت مجازات شدند. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن اسلحه و DM • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/36ff14_24XRecorder-14032024-145101.mp4 نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 سلام خدمت شاکی محترم @ShayanLS شکایت شما در حال برسی میباشد.... نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 سلام خدمت شاکی محترم @ShayanLS شکایت شما تایید شد. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، من میخواستم مجوز بگیرم به ایشون زنگ زدم و ایشون گوشی شون خاموش بود. • شاهد ها:----- • مدرک/عکس یا فیلم:https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20240315_184930_agsa_ckv.jpg https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20240315_184917_agsa_dfz9.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Plosion ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 1 ساعت قبل، Brayden گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، من میخواستم مجوز بگیرم به ایشون زنگ زدم و ایشون گوشی شون خاموش بود. • شاهد ها:----- • مدرک/عکس یا فیلم:https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20240315_184930_agsa_ckv.jpg -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- سلام خدمت شاکی محترم بنده در میتینگ استف بودم که به هر حال مدارک برای لیدر ارسال شد! نقل قول نَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریب بعد اعلام جنگ بخونید نماز وحشت برسم پشت خاکریزتون فقط اشهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 سلام خدمت شاکی محترم @Brayden شکایت شما رد شد. توضیحات در پیام شخصی داده شد. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVa ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین و تمسخر به همکار در چت اقلیت • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم:برای @F0nX ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 سلام خدمت شاکی محترم @iAbolFazL شکایت شما در حال برسی میباشد.... نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: جعل اکتیویتی • مدارک (فیلم یا عکس): به @F0nX ارسال میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 با سلام @AIPHA به درخواست خودتان پس گرفته شد. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 سلام و درود @iABOL شکایت شما تایید شد. اخطار های لازمه به بازیکن داده خواهد شد. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون سوال تست قبول کردن • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://s8.uupload.ir/files/ag-sa-0174_uaqc.jpg https://s8.uupload.ir/files/ag-sa-0175_3dsa.jpg • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تست قبول کردن بدون سوال! • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در March 19 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل غیره قانونی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:به لیدر مربوطه ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 @Hamedcalais, شکایت شما رد شد. شما فرم را بدرستی کامل نکرده اید. @Editor, مدارک را برای بنده ارسال کنید. 1 نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 با سلام بنده شکایتی ندارم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 11 ساعت قبل، Editor گفته است: با سلام بنده شکایتی ندارم شکایت شما به درخواست خودتان رد شد نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که میخواهید گزارش دهید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: افسوس واسه si با این ممبرای بی ادب • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/4f1625_24Zane-Kourosh.rar نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 @HanJaRSheKan فرد مذکور در فکشن حضور ندارند. نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بهشون گفتم مجوز گان بده بدون تست به بنده مجوز داد بعد اومده میگه من شاهد دارم و فلان لطفا مدارک رو از ایشون بگیرید • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 @KaNiKaS شکایت شما در حال بررسی است لطفا صبور باشید. نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 14:23، KaNiKaS گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بهشون گفتم مجوز گان بده بدون تست به بنده مجوز داد بعد اومده میگه من شاهد دارم و فلان لطفا مدارک رو از ایشون بگیرید • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 7 دقیقه قبل، KaNiKaS گفته است: پس میگیرم شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. موفق باشید. نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB و استفاده از ماشین اقلیت برای کار شخصی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s31.picofile.com/file/8474093176/gta_sa_2024_04_05_17_18_50_539.mp4.html نقل قول TheKillers Im the best لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 @UFC, شکایت شما تایید شد. تشکر بابت گزارش. نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.