Arda ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 @NightStorm با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. با سپاس از سخاوتمندی شما دوست عزیز. @KnoT با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. @Meqdad با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. +موفق باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mojteba ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا وقتی تست gun و mat گرفت منو پیش r2 نبرد و من بهش گفتم پیش r2 ببر و خودشو کشت و و گفت bb • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 @mojtaba1823 با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما رد شد. زیرا: مدارک شما برای اثبات این موضوع کافی نمیباشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام داشتن تست گان میگرفتن از من که اسم گانارو گفتم بنده رو رد کرد، درخواست مدرک دارم که چرا رد کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BillWiliamson ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن مجوز بدون مدرک و تست و همچنین استارت کردن تست روی اکانت مولتی مدارک از تست اکانت Tomyshelby گرفته شود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: UCP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 18:57، AnuShirvan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام داشتن تست گان میگرفتن از من که اسم گانارو گفتم بنده رو رد کرد، درخواست مدرک دارم که چرا رد کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لیدر محترم، رسیدگی نمیکنید؟ نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 @AnuShirvan با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا جواب نهایی صبور باشید. @BillWiliamson با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا جواب نهایی صبور باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 @AnuShirvan با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. @BillWiliamson با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم بازیکن مربوطه بنده رو پاس کردن ان هم در صورتی که اچ پی موریک زیر ۹۵۰ بوده است. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/a55624_25Screen-Recording-20250224-150735-AGSA-1.mp4 ویرایش شده February 24 توسط KnoT نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 @KnoT با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajSaeeD ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام طبق قانون زیر باید فرد مجازات شود و میتوانید به کمک ادمین Logintrack اکانت Aryan که مجوز داده رو در بیارید. نقل قول شما مجاز به استفاده از دستورات startlesson, /stoplesson/ یا givelicense/ بر روی سایر اکانت های خود نیستید (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده February 26 توسط HajSaeeD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashofte ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام و درود. بنده از ایشون مجوز متریال گرفتم و طبق شواهد سوال 4 رو اشتباه گفتم و pass کردن. /creatgun جواب من بوده و جواب اصلی /Creategun بود موفق باشید. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 27 توسط Ashofte نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashofte ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 11 ساعت قبل، Ashofte گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام و درود. بنده از ایشون مجوز متریال گرفتم و طبق شواهد سوال 4 رو اشتباه گفتم و pass کردن. /creatgun جواب من بوده و جواب اصلی /Creategun بود موفق باشید. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: به لطف @AMOEHSAN پس میگرم. موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در شنبه در 05:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 05:13 @HajSaeeD با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا جواب نهایی صبور باشید. @Ashofte با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. با سپاس از سخاوتمندی شما دوست عزیز. +موفق باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHojjat ارسال شده در شنبه در 17:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه سوالاتو درست جواب دادم fail کرد (از خودش مدرک بخواید) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/5e5c01_25AG-SA-0001.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در دوشنبه در 13:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:20 @HajSaeeD با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما رد شد. مشکلی اَز سمتِ اَدمین ها صورت گرفته اَست. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. +موفق باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در سهشنبه در 03:41 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:41 @iHojjat با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما رد شد. زیرا عمل کرد ایشون درست بوده +موفق باشید نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.