Arda ارسال شده در چهارشنبه در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:57 @NightStorm با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. با سپاس از سخاوتمندی شما دوست عزیز. @KnoT با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. @Meqdad با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. +موفق باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mojteba ارسال شده در چهارشنبه در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:34 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا وقتی تست gun و mat گرفت منو پیش r2 نبرد و من بهش گفتم پیش r2 ببر و خودشو کشت و و گفت bb • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در پنجشنبه در 02:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 02:29 @mojtaba1823 با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما رد شد. زیرا: مدارک شما برای اثبات این موضوع کافی نمیباشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در پنجشنبه در 15:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:27 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام داشتن تست گان میگرفتن از من که اسم گانارو گفتم بنده رو رد کرد، درخواست مدرک دارم که چرا رد کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BillWiliamson ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:37 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن مجوز بدون مدرک و تست و همچنین استارت کردن تست روی اکانت مولتی مدارک از تست اکانت Tomyshelby گرفته شود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: UCP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در شنبه در 14:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:42 در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 18:57، AnuShirvan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام داشتن تست گان میگرفتن از من که اسم گانارو گفتم بنده رو رد کرد، درخواست مدرک دارم که چرا رد کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لیدر محترم، رسیدگی نمیکنید؟ نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در شنبه در 15:18 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:18 @AnuShirvan با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا جواب نهایی صبور باشید. @BillWiliamson با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا جواب نهایی صبور باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در شنبه در 19:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:11 @AnuShirvan با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. @BillWiliamson با سلام و درود خدمت شما شاکی محترم، شکایت شما تایید شد. عضو خاطی از اقلیت اخراج شد. پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.