Dolphin ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 @GIGN @sam2025 شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 @GIGN شکایت شما درحال بررسی است @sam2025شکایت شما به درخواست خود لغو شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل رد کردن در تست لایس گان • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 8 توسط LayDen 1 نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود بنده یک سوال در تست اشتباه جواب دادم اما تست رو قبول کرد. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای لیدر عزیز ارسال شد. 1 نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANTANA ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 19 دقیقه قبل، 2Ghotbi گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود بنده یک سوال در تست اشتباه جواب دادم اما تست رو قبول کرد. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای لیدر عزیز ارسال شد. مدارک 1 نقل قول افتخار نکن که زیاد دنبالتن، جنس ارزون طرفداردزیاد داره!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پاس کردن تست در صورتی که HP وسیله نقلیه زیر 950 بوده و مسلما باید تست رد میشد ولی ایشون من رو پاس کردن و کاملا توی فیلم معلوم هستش • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/f9ef09_24InShot-۲۰۲۴۰۹۰۹-۱۴۵۱۲۱۹۰۷.mp4 1 نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 21 ساعت قبل، LayDen گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل رد کردن در تست لایس گان • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم 1 نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: پاسخ اشتباه دادم به سوال ایشون ولی بنده رو پاس کردن • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 @Roney @Signoreشکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. @LayDenشکایت شما به درخواست خود لغو شد. @2Ghotbi @giga @GIGNشکایت شما تایید شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina8899 ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون توجه به dl و بی توجهی به کسی که امتحان میگیره و وقتی health هواپیما 890 مجوز را به من داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/3cf509_24Screenrecorder-2024-09-10-02-56-36-392.mp4 نقل قول my brother -------------------------------------------- my account ------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina8899 ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 14 ساعت قبل، sina8899 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون توجه به dl و بی توجهی به کسی که امتحان میگیره و وقتی health هواپیما 890 مجوز را به من داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/3cf509_24Screenrecorder-2024-09-10-02-56-36-392.mp4 پس میگیرم نقل قول my brother -------------------------------------------- my account ------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 @sina8899شکایت شما به درخواست خود لغو شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 در ۱۴۰۳/۶/۱۹ در 18:35، Roney گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: پاسخ اشتباه دادم به سوال ایشون ولی بنده رو پاس کردن • مدارک (فیلم یا عکس): پس میگیرم نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 در ۱۴۰۳/۶/۱۹ در 15:01، Signore گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پاس کردن تست در صورتی که HP وسیله نقلیه زیر 950 بوده و مسلما باید تست رد میشد ولی ایشون من رو پاس کردن و کاملا توی فیلم معلوم هستش • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/f9ef09_24InShot-۲۰۲۴۰۹۰۹-۱۴۵۱۲۱۹۰۷.mp4 به خاطر آقای @Dolphin پس میگیرم نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 @Signore @Roney شکایت شما به درخواست خود لغو شد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به همراه داشتن گان • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/31da13_24AG-SA-3720.jpg نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 @Alarm شکایت شما رد شد.فرد خاطی در حال شرکت در (جنگ بین کلن ها)بودند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinTak ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام و احترام من ایستاده بودم این دوست عزیزمون با ماشین کلن یک دف اومد زیر کرد دو رفت خدایی چه وزشه • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/a99717_24VID-۲۰۲۴۰۹۱۷-۰۵۲۴۳۰.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 @Woodiشکایت شما در حال بررسی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من از ایشون لایسنس گان میخواستم بگیرم که تست رو شروع کرد ولی از من سوال نپرسید و من جواب هارو دادم و بنده رو الکی پاسس کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): 10 ساعت قبل، TAHATYLER گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من از ایشون لایسنس گان میخواستم بگیرم که تست رو شروع کرد ولی از من سوال نپرسید و من جواب هارو دادم و بنده رو الکی پاسس کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): ببخشید لایسنس فیش. 10 ساعت قبل، TAHATYLER گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من از ایشون لایسنس گان میخواستم بگیرم که تست رو شروع کرد ولی از من سوال نپرسید و من جواب هارو دادم و بنده رو الکی پاسس کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): ببخشید لایسنس فیش. اکانت ماهان هم اکانت مولتی بنده هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mellika ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/cb6518_24gta-sa-2024-09-18-13-10-34-393.avi 2 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 @lMelika @TAHATYLERشکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @Woodi شکایت شما تایید شد. @lMelikaشکایت شما رد شد. @TAHATYLERصبور باشید در حال بررسی است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: الکی مجوز پاس کرد گفتم حال ندارم تست بدم پاس کرد چه معلمی این • شاهد ها: تو فیلم معلوم • مدرک/عکس یا فیلم https://uploadkon.ir/uploads/6b0720_24VID-۲۰۲۴۰۹۲۰-۰۴۳۳۳۷.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @TAHATYLERشکایت شما تایید شد. @TKFLASH فرد خاطی در اقلیت حضور ندارد و از اقلیت اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.