Dyr ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جواب گو نبودن هیچ کدام از اعضای اقلیت School instructors پ.ن: چون نمیتونستم از همه فیلم بگیرم از یکی گرفتم شکایت کردم تا درس عبرت بشه برا دوستان. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s16.picofile.com/file/8428663492/gta_sa_2021_03_23_17_20_30_529.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 @AbbasPerti شکایت شما رد شد. زیرا در این مورد قانونی نیست که فرد مجازات بشه.اما اخطار های لازم داده میشه. (شاید معلم مورد نظر AFK بودن) نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من در حال انجام وظایفم بودم و ایشون به ماشین من حمله میکنه و با اینکه در فکشن حضور داره گان حمل میکنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Rasputin شکایت شما قبول شد. فرد خاطی یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو با اسلحه کشت • شاهد ها: کسی نبود • مدرک/عکس یا فیلم: http://uplod.ir/lzpnvkns8p07/AG-SA-0001.jpg.htm http://uplod.ir/ghqvsnaf8fns/AG-SA-0002.jpg.htm http://uplod.ir/784h4bwmjw09/AG-SA-0003.jpg.htm نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @korush1386 شکایت شما قبول شد. فرد خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohhamdbagher ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لو دادن چت های Faction. طبق قوانین ایشون باید 80FP شوند شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت اقلیت نیستید (چیزی که در f/ (و یا r/ و d/ در Medic) است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در April 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Mohhamdbagher شکایت شما قبول شد. مجازات روی فرد مذکور اعمال شد. نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:55، Ali گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:تو عکس مشخصه اگر توجه کنید گان دستشه و به من شلیک میکنه • شاهد ها: ------------ • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 3, 2021 توسط DeatShot نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، DeatShot گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:تو عکس مشخصه اگر توجه کنید گان دستشه و به من شلیک میکنه • شاهد ها: ------------ • مدرک/عکس یا فیلم: سلام به شما دوست عزیز. کسی که Wanted داشته باشه حق استفاده از گان هم دارهپ.ن: من هم به همین دلیل به شما گفتم برید شکایت کنید. نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 بله ولی نه کسی که تو فکشنه ممبر های فکشن اجازه ندارن گان و دراگ حمل کنن قوانین رو دوباره مطالعه کنید. نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @DeatShot شکایت شما رد شد.(داشتن اسلحه در هنگام wanted مجاز هست) نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 در 15 ساعت قبل، DeatShot گفته است: بله ولی نه کسی که تو فکشنه ممبر های فکشن اجازه ندارن گان و دراگ حمل کنن قوانین رو دوباره مطالعه کنید. خوشحال شدم از اشنایی با شما محض اطلاعتون قوانین رو دوباره بخونید. 1 نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 7 ساعت قبل، NoRiS گفته است: خوشحال شدم از اشنایی با شما محض اطلاعتون قوانین رو دوباره بخونید. عزیزم من قبلا همین شکایت کردم قبول شود تو گذشته زمان بزی چیزا اوز میشه. نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 @DeatShot @NoRiS این تاپیک صرفا جهت پست شاکی و پاسخ لیدر هست لطفا از پست اضافی خودداری کنید. نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: MaMaDTesla • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: Leox • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 5, 2021 توسط DeatShot آره نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @J0KeR شکایت شما رد شد. (مدارک شما کافی نیست) نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال towکردن ماشین ایشون بودم که ناگهان گان کشید و به چزخ های ماشین من شلیک کرد سپس /qدادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Rasputin شکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست) نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @FcPoker شکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست) نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MortezaSPM82 ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آدم از اول تا آخر ماهیگیری سعی داشت پلیر هارو بندازه تو آب با موتورش بعدش سوار ماشین شد وبی دلیل ماشین رو گذاشت رو من و کیل کرد منو • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @MortezaSPM82 شکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست) نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MortezaSPM82 ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 در 4 ساعت قبل، Mohana گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @MortezaSPM82 شکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست) دقیقا مدرک باید چی باشه که کافی باشه ؟ شاهد ها پس چی میشن اینجا از شاهدی که من ذکر کردم وشاهدهایی که تو عکس هستن میشه بپرسین همشون ماجرا رو دیدن شما نمیخواید به ممبر های فکشنتون چیزی بگید برا همین رد میکنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام , این Account که برای Mehdiking هستش , ایشون درحال Kamikaze یا DB و Non Rp در جزیره Sajali بودن و تلاش برای کشتن من با ماشین داشتن که در فیلم مشاهده است و بازیکنایی که اونجا حضور داشتن ازش ناراضی بودن. کارشون عمدی بوده و وقتی Mehdiking وارد Multi Account خود یعنی Kjgbu میشن , سعی بر ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت بازیکنا میکنن. ( و همچنین Account Mehdiking برای Mr.reaper که Ban شده ) • شاهد ها: کسانی که در فیلم حضور داشتند • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/avc_gta_sa_2021-05-10_15-21-39-242_t4fd.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.