KiNgSiNa ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام به لیدرعزیز و ادمین های گرامی امروز پلیر EazyE تنها رنک دو انلاین در سرور بودن و هنگامی از ایشون درخواست GL شد که در چت فکشن در عکس زیر قابل مشاهده است رد میکند و به وظیفه خود عمل نمیکند زحمت رنک 1 ها را ناتمام میگذارد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 @aammiirr63 شکایت شما رد شد، مدارک کافی نیست. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت برای چت r/ مدیک و مسخره کردن. پست مجدد 1- خود فرد داره اعتراف میکنه و میخنده مدرک از این واضح تر ؟؟ 2-در فیلم میبینید که چت پاک شد و من نتونستم مداراک لازم جمع آوری کنم! 3-اگه شما یکم عقلانی تر به موضوع فکر کنین میبینید که لیدر فکشن هم جزو شاهد ها هست. با یکم پرس جو میشه میشه به این مسئله یقین پیدا کرد! 4-داخل این عکس ها تعداد کمی از مزاحمت ها دیده میشه که اعضا فکشن تعجب کردن و لیدر هم در تایم آنلاین بوده! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: صلح ارزش جنگیدن ندارد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 @aammiirr63 شکایت شما رد شد، مدارک کافی نیست. 1 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام وقت بخیر ، قانون جدیده برا 1 لایسنس دادن منتظر تفریح کردن ایشون و شهر گردی و مسخره ایشون بشیم ؟ حتی خود همکارش هم از بس دنبال ایشون و رفیقاشون افتاده که خودش هم خسته شده. چند دقیقه کل شهر رو گشته بعد از 10 دقیقه اومده یه لایسنس داده . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 شاکی محترم @Dihan شکایت شما پذیرفته شد و فرد خاطی یک عدد اخطار لفظی دریافت کرد. 2 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nefrat ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی احترامی . ندادن لایسنس بی دلیل . Hang Up • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Arsalan!-... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 @Nefrat شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست. 2 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarSeL ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زنگ زدم واسه تست اما جواب نمیداد • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/964r_dw2dkd0ywotkfblfo4geuhhk7xahsh_2020-10-15_21-20-32.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @arsha شکایت شما رد شد. دلیل: میتونستید با معلم دیگری مبنی بر تست و مجوز تماس بگیرید. موفق باشید. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mettisarbaz ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تا میبینه از من از یکی دیگه لایسنس میگیرم فشار میخوره فحش میده! چرا میخای به زور خودتو ب ما بچسبونی عددی نیستی. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @mettisarbaz شکایت شما رد شد. ویرایش شده October 18, 2020 توسط CLinTon نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل به P00YA الکی Givelicense میکرده و یکی از اعضای فکشن هم شاهد هست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل به P00YA الکی Givelicense میکرده و یکی از اعضای فکشن هم شاهد هست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 @amiramir0022 مدارک شما کافی نمیباشد، شکایت شما رد شد. از تاخیر پیش آمده عذرخواهی میکنم. موفق باشید. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام لیدر محترم ایشون اومده اهنگ ناجور(+18) بین این همه ادم گذاشته و من گفتم اهنگ رو ببند و به من فوهش(توهین)کرد ممنون میشم پیگیری شود با تشکر • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲ در 02:08، danial2007 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام لیدر محترم ایشون اومده اهنگ ناجور(+18) بین این همه ادم گذاشته و من گفتم اهنگ رو ببند و به من فوهش(توهین)کرد ممنون میشم پیگیری شود با تشکر • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نظرم عوض شد از ایشون دیگه من شکایتی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 @danial2007 شکایت شما طبق خواسته خودتان رد شد، با این حال تذکرات لازم داده می شود. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EHSAN0111 ارسال شده در October 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده با این اقای محترم تماس گرفتم برای امتحان FISH طرز برخوردشون تو عکس مشخصه و اخرشم تلفن رو قطع کردن • مدرک/عکس یا فیلم: http://s16.picofile.com/file/8412159668/AG_SA_0025.jpg http://s16.picofile.com/file/8412159684/AG_SA_0026.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 (ویرایش شده) @EHSAN0111 شکایت شما رد شد. مدارک شما دارای Timestamp/ نمیباشد. ویرایش شده October 29, 2020 توسط CLinTon نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EHSAN0111 ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با اسلحه حمله کرده به من و داره منو میزنه اخه چه وضعشه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s17.picofile.com/file/8412369900/AG_SA_0027.jpg http://s17.picofile.com/file/8412369918/AG_SA_0029.jpg http://s16.picofile.com/file/8412369926/AG_SA_0028.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 5 ساعت قبل، EHSAN0111 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با اسلحه حمله کرده به من و داره منو میزنه اخه چه وضعشه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s17.picofile.com/file/8412369900/AG_SA_0027.jpg http://s17.picofile.com/file/8412369918/AG_SA_0029.jpg http://s16.picofile.com/file/8412369926/AG_SA_0028.jpg دوست نه چندان عزیز خودتون عکس فرستادید که در Boss بوده و خود شما داشتید Non_Rp (در ایونت Boss میومدید جلوی تیر زدن و نمیزاشتید تیر به اون بخوره) و میخواستید اینجوری عکس بگیرید و به اصطلاح زیرکشی کنید که باید بگم کار خوبی نیست! نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 @EHSAN0111 شکایت شما رد شد. میتونید از Call 110/ استفاده کنید. همچنین ایشان در زمان Boss اسلحه داشتند. تذکرات لازم داده می شود. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Avatarking ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام و خسته نباشید من از ایشون مجوز خواستم ولی ایشون اولش نگفت کار دارم گفت به یکی دیگه زنگ بزنید اخر سری گفت من سرم شلوغه یهویی قط کرد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: در 9 ساعت قبل، Avatarking گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام و خسته نباشید من از ایشون مجوز خواستم ولی ایشون اولش نگفت کار دارم گفت به یکی دیگه زنگ بزنید اخر سری گفت من سرم شلوغه یهویی قط کرد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: ایشون با کمال احترتم به شما گفته که نمیتونه تست بگیره و سرش شلوغه و اینکه اعضایه si هم پلیر اند و میخان بازی کنند اسیر که نیستند هر وقت بود به اجبار بیان برای لایسنس شما هم اینقدر دنبال زیر کشی نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۰ در 17:12، Avatarking گفته است: باسلام و خسته نباشید من از ایشون مجوز خواستم ولی ایشون اولش نگفت کار دارم گفت به یکی دیگه زنگ بزنید اخر سری گفت من سرم شلوغه یهویی قط کرد سلام میشه بگید کجای قوانین نوشته که معلم ها هر جایی بودند باید اب دستشون بود بزارن زمین سریع بیان بهتون لایسنس بدند؟ هر روز 10-13 تا معلم انلاین میشه به من زنگ میزنید میگم سرم شلوغه به یکی دیگه زنگ بزنید میاین شکایت میکنید؟ من بیکار نیستم که خودم هزار تا کار دارم کلی Helpme باید جواب بدم و به بازیکن های تازه واردی مثله خودتون بازی رو یاد بدم این نشد که وقتی میگم سرم شلوغه بهت بر بخوره نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 @Avatarking با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم ، شکایت شما رد شد . توی مدارکی که ارسال کردین بازیکن مورد نظر خودشون گفتن که سرشون شلوغه و نمیتون برسن. موفق و سربلند باشید 1 1 نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.