OMIDKHORAM ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی . میخواهم باگ رستوران را گزارش کنم که این باگ برای فرار از دست پلیس چندین بار استفاده شده است . اگر در دو عکس بالا توجه کنید من کنار رستوران فروشی در بالای چهار راه هستم . میرم جلوی در و دکمه پرش یا همون(space) رو وارد میکنم . . . . در عکس پایین میبینید که من داخل یک اتاق کوچک و تاریک هستم . با تشکر از تیم خدمت رسانی ارساکیا. اطلاعات کاربری برای جایزه. در 1 ساعت قبل، OMIDKHORAM گفته است: -عکس از محیط کاربری برای دریافت جایزه -معرفی باگ سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی . میخواهم باگ رستوران را گزارش کنم که این باگ برای فرار از دست پلیس چندین بار استفاده شده است. چندین بار دیدم که پلیر های گرامی با اینکه ونتد داشتن و پلیس دونبالشون بود میرفتن داخل این باگ و پلیس سردرگوم داخل شاپ و بیرون شاپ گشت میزد. اگر در دو عکس بالا توجه کنید من کنار رستوران فروشی در بالای چهار راه هستم . میرم جلوی در و دکمه پرش یا همون(space) رو وارد میکنم . . . . در عکس پایین میبینید که من داخل یک اتاق کوچک و تاریک هستم . با تشکر از تیم خدمت رسانی ارساکیا. ویرایش شده May 5, 2021 توسط OMIDKHORAM با عرض پوزش یکی از عکس ها اپلود نشده بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 باگ مپ. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده