ElonMusk ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 سلام من وسط بازی بودم و یهو انگار کراش شدم و از بازی پرید بیرون بعد دیگه نمیتونم استارت کنم بیام داخل بازی همش مینویسه لطفا منتظر بمانید با هیچ کدوم از اکانت هام نمیتونم بیام دوستم از یه ادمین پرسید و ادمین بهش گفت یه بار سمپ بیا و دوباره لانچر بعد درست میشه ولی مال حتی سمپ ارساکیا کار نمیکنه لطفا پاسخ بدید باتشکر نقل قول اهمیت نداره از کی حرف میشنوی بی اهمیت به همه شک داشته باش لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 آیا دکمه "Bazi ejra nemishavad?" را می زنید؟ اگر باز هم بازی اجرا نمی شود لطفاً محتویات پوشه Logs در پوشه AGSAL (در پوشه بازی) را برای ما آپلود کرده و اینجا لینک بفرستید. نقل قول لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 احتمالا آن زمان سرور ریستارت شده چون زمان ریستارت سرور این ارور نمایان میشه @tntmomo نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.