رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پارتی بازی...

Rony

ارسال‌های توصیه شده

در 14 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است:

داداش گلد هم خوبه مشکل اینه که حتی هلپر یا ادمین لول 4 هم نمیدونه سی ام دی فروش خونه با گلد چیه ?

اصلا همچین CMD وجود دارد؟!?

ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن

خاص نیستیم چون عقده نداریم

PopSmoke.png

MeLiS.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله پس بقیه چتوری خونه ای که دارن با گلد می فروشند

سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! 

لینک به دیدگاه

تو Wiki هم نبود!

PopSmoke.png

MeLiS.png

لینک به دیدگاه

سرور فقط میتونه خونه رو با گلد بفروشه نه پلیر من که ندیدم

PopSmoke.png

MeLiS.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Owner گفته است:

با سلام، و احترام خدمته دوسته عزیزه کودک سالم.

بنده از این تاپیک مطلع نبودم وگرنه جوابتو زود تر میدادم

شما اومدی از 1 ساعت چتی که کردیم، اون قسمتی رو گذاشتی که باعث میشه @Ali بد به نظر برسه، و چت های اصلی هیچ کدوم رو نذاشتی.

توجه شما دوستان رو جلب میکنم به اسکرین شات های خودم!

ag-sa-1862_6072.jpg

ag-sa-1863_2akz.jpg

ag-sa-1864_krh3.jpg

فکر کنم سنت جوریه که کتاب تفکر و سبک زندگی داشته باشی، اونو درست مطالعه کن، با لحن بعد اومدی با من صحبت کردی، و اسکرین شاتم از اولین چت گذاشتی و همه ی ماجرا رو قرار ندادی، علی به زور منو میشناسه، با هم رفاقتی نداریم، فقط من پیگیر شدم به تو عم گفتم، بخدا پارتی بازی نیست اسمش، من دوسته علی نیستم، حتی با اکانت فادر نرفتم پیشش، @Ali اصلا فکر میکرد اکانته اصلیه من JAnSoN هست، فقط زود اقدام کردم، بعدش بهش گفتم من Father ام، بخدا این اسمش پارتی بازی نیست، خواهشا موسس یک مجموعه رو اینطوری نبر زیره تیغه افکار کودکانه و سن پایینت.

اینم اسکرین شات و مدرک از حرفم، بهش گفتم این خونه رو چند نفر میخوان دندون تیز کردن واسش، زود گرونش کرد، منم با خودم گفتم چه غلطی کردم بهش گفتم، کاشکی نمیگفتم، خودمم دیگه نمیتونم بگیرم، داخل چت بهش گفتم: فهمیدی چند نفر میخوان زود گرونش کردیا!، بعد گفت از این حرفم اسکرین بگیر که این خونه رو واسه تو انلاک میکنم، شاید بهش برخورد که همچین حرفی بهش زدم، ولی اینم مدرک، من هیچ رفاقتی با علی ندارم و هیچ چیز برنامه ریزی شده ای نبوده.

@Ali ادمی که میاد اسکرین شات از قسمتی میزاره که به نفعشه واسه اینکه تورو ببره زیره سوال، و همه ی چت هارو نمیزاره، بی ادبی هاشو نمیزاره، BK گفتنشو نمیزاره، رو باید چیکار کرد؟

ag-sa-1837_9n0d.jpg

پ.ن: منو تگ نکرده بود اینجا که نیام جوابشو بدم، خداوکیلی یه ادم چقدر میتونه بچه باشه این حرکتو بزنه؟

و یک مسئله مهم تر! شما دوستان تاپیک گذاشتید با پول ادم به همه جا میرسه، منم کاملا این حرفتونو قبول دارم، کاملا درسته، فقط یه سوال خیلی مهمی پیش میاد!!

مگه من این خونه رو بیشتر از قیمتش خریدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دقیقا 18 کا گلد دادم، شما هم میخریدی 18 کا میدادی، کجای این Pay To Win هست؟ مگه بقیه ارزون تر میخریدن؟!!!!!

همه این اسکرین شات هایی که فرستادی رو دارم نیاز بود میزاشتم چیزی هم نگفتم توش که اینجوری میگی کامل بزار خیلی خوب بلدی حرفو بپیچونی جوری که یه جور دیگه به نظر بیاد

تو به سن خودت نناز ۸۵ سالت هم بشه وقتی تو ایونت /tell شروع کنی به مسخره و خراب کردن دیگران دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.

منم دقیقا همینو گفتم که چرا به همون قیمت به شما داده به بقیه نداده مگه خونه تو رنگین تر از بقیس

وقتی خیلیا ۱۵ ساعت تایم زدن و منتظرن ولی تو بدون استرس میای میگیری میری...

به قول دوستمون ماهی سرجمع یه روز به زور میای سرور

طرف حسابمم تو نیستی اگه حساب بودی تگت میکردم بیکارم نیستم برم اسم فروم تورو پیدا کنم

تو کجای قوانین نوشته که وقتی چیزی رو میخوایم باید به زور علی رو پیدا کنیم و بهش بگیم برامون نگه داره؟

باور کن خیلیا مثل خود من از خیلی وقت پیشش میدونستن خونه میپره و کلی منتظر بودن که اخر ماه بشه بخرن

چند بار تو این متنی که نوشتی به سن اشاره کردی؟? ایشالله خدا جنبتو بیشتر میکنه عزیزم

تو کلا مطلب رو اشتباه گرفتی نه کسی با خونه کار داره نه کسی به تو که خودتو میندازی وسط(البته علی هم  خونه رو اینجوری به من تقدیم میکرد طرفشو میگرفتم)

حقیقت تلخه جیگر

دیگه از نظر دوستان همه چی معلومه دیگه میخوای چند نفرو تگ کن نظر اونارو هم ببینیم

نکنه همه مثل من افکارشون کودکانس و سنشون کمه؟??‍♂️

• مرسی 1

!Washup/

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Rony گفته است:

همه این اسکرین شات هایی که فرستادی رو دارم نیاز بود میزاشتم چیزی هم نگفتم توش که اینجوری میگی کامل بزار خیلی خوب بلدی حرفو بپیچونی جوری که یه جور دیگه به نظر بیاد

تو به سن خودت نناز ۸۵ سالت هم بشه وقتی تو ایونت /tell شروع کنی به مسخره و خراب کردن دیگران دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.

منم دقیقا همینو گفتم که چرا به همون قیمت به شما داده به بقیه نداده مگه خونه تو رنگین تر از بقیس

وقتی خیلیا ۱۵ ساعت تایم زدن و منتظرن ولی تو بدون استرس میای میگیری میری...

به قول دوستمون ماهی سرجمع یه روز به زور میای سرور

طرف حسابمم تو نیستی اگه حساب بودی تگت میکردم بیکارم نیستم برم اسم فروم تورو پیدا کنم

تو کجای قوانین نوشته که وقتی چیزی رو میخوایم باید به زور علی رو پیدا کنیم و بهش بگیم برامون نگه داره؟

باور کن خیلیا مثل خود من از خیلی وقت پیشش میدونستن خونه میپره و کلی منتظر بودن که اخر ماه بشه بخرن

چند بار تو این متنی که نوشتی به سن اشاره کردی؟? ایشالله خدا جنبتو بیشتر میکنه عزیزم

تو کلا مطلب رو اشتباه گرفتی نه کسی با خونه کار داره نه کسی به تو که خودتو میندازی وسط(البته علی هم  خونه رو اینجوری به من تقدیم میکرد طرفشو میگرفتم)

حقیقت تلخه جیگر

دیگه از نظر دوستان همه چی معلومه دیگه میخوای چند نفرو تگ کن نظر اونارو هم ببینیم

نکنه همه مثل من افکارشون کودکانس و سنشون کمه؟??‍♂️

اون اسکرین هم دادی که بدتر شد?

دیگه خودت مدرک دادی که رفتی پیش علی و اونم برات نگه داشته والا دیگه چی بگم 

خدا شانس بده

الانم این همه برات بالا نوشتم فقط میای اونایی که به نفعته رو جواب میدی با کلی بزرگنمایی و حیله و حقه

!Washup/

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در 7 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

همونجور که هر اومدنی یه رفتنی داره هر رفتی یه بازگشتی داره جناب گرامی دوباره با رنک ناظم و ادمین وار ملاقات میکنم شمارو?

این حرفمم بی ریشه نیستش شما بخوای توی این سرور بشی یه آدم مرفه باید پول بدی که گلد بخری و بفروشی حالا چه واقعی چه پول بازی توی جمله Pay To Win برداشت من از کلمه Win اینکه بشی بهترین پلیر و عضو بهترین فکشن و نمدونم لیدر بهترین فکشن ها شدن نیست

برداشت من اینه که بهترین و بیشترین خونه و ماشینو داشته باشی

برداشت من اینه که انقد پولدار باشی که مجبور شی سر ماه برای 5-6 تا اکانت مولتی تایم بزنی که سر ماه خونه و تجارت هاشون تیک نشه

برداشت من اینه که هر 30 روز دغدغه تمدید کلن نداشته باشی

و همه اینا با چی میسر میشه؟خرید طلا چ پول واقعی چ پول بازی که همون Pay هستش برای رسیدن به Win که میشه چیزایی که اون بالا گفتم

خود من تا اینجا هم که اومدم بالا بدون خرج پول و پارتی بوده برداشت ها از کلمه Win فرق داره

شما تأیین نمی کنی که Pay To Win یعنی چی.

https://www.cyberdefinitions.com/definitions/P2W.html

نقل قول

PTW is used in gaming with the meaning "Pay to Win" to refer to games that allow players to purchase items or abilities (e.g., more powerful weapons, additional health points) that give them an advantage in the game, either over other players or NPCs (Non-Player Characters).

P2W is a very controversial aspect of gaming, especially in MP (Multiplayer) games. Many players strongly object to people being able to pay to trump their own hard-earned experience or superior skills.

فکر می کنید ما برای چی Level نمی فروشیم؟ Buff نمی فروشیم؟ خیلی چیزای دیگه نمیفروشیم؟ و آیتم هایی که پول بازی درونش هست بسیار گرون تر هستش؟

با این توصیفات شما تمامی بازی های Free To Play پس Pay To Win هستن!

آرساکیا گیم دارای فروشگاهی با معماری PLAY TO WIN طراحی شده و تمامی کلمات معنای Universal خودشونو دارن، شما نمی تونید بیاید بگید برداشت من از کلمه Water سنگه!

بازیکن Father یک بازیکن هست مثل تمامی بازیکنان دیگر و ما نه با هم رفیق و نه فامیل هستیم، با توجه به مفید بودن ایشان و گزارش باگ امنیتی مهم در قدیم دوست داشتم و صلاح دونستم خونه رو برای 8 ساعت (و فقط 8 ساعت نه بیشتر) برای این شخص Lock کنم تا تعداد ساعت فعالیت در ماه خود را به حد نساب برساند و تمامی دوستانی که فکر می کنن این پارتی بازی هست یا سرور خراب هست یا من استثنا قائل میشم و داخل بازی دست اضافی می برم برای طرز فکرتون متأسفم و امیدوارم که یک روزی متوجه بشید.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Ali گفته است:

فکر می کنید ما برای چی Level نمی فروشیم؟ Buff نمی فروشیم؟ خیلی چیزای دیگه نمیفروشیم؟ و آیتم هایی که پول بازی درونش هست بسیار گرون تر هستش؟

آرساکیا گیم دارای فروشگاهی با معماری PLAY TO WIN طراحی شده و تمامی کلمات معنای Universal خودشونو دارن، شما نمی تونید بیاید بگید برداشت من از کلمه Water سنگه!

بازیکن Father یک بازیکن هست مثل تمامی بازیکنان دیگر و ما نه با هم رفیق و نه فامیل هستیم، با توجه به مفید بودن ایشان و گزارش باگ امنیتی مهم در قدیم دوست داشتم و صلاح دونستم خونه رو برای 8 ساعت (و فقط 8 ساعت نه بیشتر) برای این شخص Lock کنم تا تعداد ساعت فعالیت در ماه خود را به حد نساب برساند و تمامی دوستانی که فکر می کنن این پارتی بازی هست یا سرور خراب هست یا من استثنا قائل میشم و داخل بازی دست اضافی می برم برای طرز فکرتون متأسفم و امیدوارم که یک روزی متوجه بشید.

این خودش استثنا قائل شدنه دیگه؟؟

@Owner علی نمیدونست janson  تویی ولی به خاطر اینکه قدیم باگ گزارش کردی خونه رو برای Father نگهداشته؟؟??

در 5 ساعت قبل، Owner گفته است:

@Ali اصلا فکر میکرد اکانته اصلیه من JAnSoN هست، فقط زود اقدام کردم

?‍♂️? بععععله?

!Washup/

لینک به دیدگاه

طرف پولو میزنه به حساب فردا از کف حیاط میپره بالا پشت بوم.

(من کاری به پارتی بازی ندارم از اینکه پول یک شبه تبدیل به یه گنده بشی توی سرور آدمو خیلی اذیت میکنه، همچنین قوانین بسیار مسخره که برای ادمین شدن هست. به سختی ادمین شی و در آخر به راحتی دیموت شی؟)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

♅ ???? ???? ??????? ?????? ✤  

لینک به دیدگاه

سلام، اقا همتون حرف زدید منم از حرف زور یا بی منطق یا ب تصور خودم همون (چرتو پرت) خیلی زورم میاد، دقیقا درسته فشار خوردم، حالا بذار ی چیزی بگم
قبلش بگم قبل این ماجرا من مشکلی با کسی نداشتم بعد این حرفمم مشکلی ندارم فقط حرفت رو مخه:

در 6 ساعت قبل، Owner گفته است:

با سلام، و احترام خدمته دوسته عزیزه کودک سالم.

ادعای احترام میکنی بعد در خط اولت سن تمسخر میکنی؟ چقدر برای اینکه تو 60 سالته فلانی 15 تلاش کردی ک بهش رسیدی؟ نایس حاجی

که باعث میشه @Ali بد به نظر برسه

@Ali ادمی که میاد اسکرین شات از قسمتی میزاره که به نفعشه واسه اینکه تورو ببره زیره سوال، و همه ی چت هارو نمیزاره، بی ادبی هاشو نمیزاره، BK گفتنشو نمیزاره، رو باید چیکار کرد؟

دقیقا این حرفات مثل این میمونه من برم پشت پدرو پدربزرگم وایسم بعد از اون پشت ب همکلاسیم زور بگم ? داداش میخوای باش بجنگی چرا علیو با پاچه خواری میکشی سمت خودت علی هم کم سن نیستا 6 7 سال اینجاس صد تا مثل منو تورو دیده فک کردی با این حرفا الان دیگه حله بت بد بگن تعلیقن؟

پ.ن: منو تگ نکرده بود اینجا که نیام جوابشو بدم، خداوکیلی یه ادم چقدر میتونه بچه باشه این حرکتو بزنه؟

فکر کنم سنت جوریه که کتاب تفکر و سبک زندگی داشته باشی، اونو درست مطالعه کن،

فکر کنم تو هم اونو خوب مطالعه نکردی ک الان اومدی ب بقیه میگی

مگه من این خونه رو بیشتر از قیمتش خریدم؟؟

این حرفت حقه
@Rony @Soli و بقیه ک میگید پی تو وین، شاید درست بگید ولی این داستان اصلا پول اضافی پرداخت نشده

در 17 دقیقه قبل، Owner گفته است:

واقعا نمیدونم چرا دارم باهات خوب صحبت میکنم وقتی اینجا ما رسمی صحبت میکنیم

داداش بدتر ازین صحبت کنی ک وارن داره :|

سعی کنیم حداقل برای کاری ک خودمون هم انجام میدیم دیگرانو سرزنش نکنیم، لحن صحبت منم درست نبود اما واقعا نیاز بود، ادعای شعور هم ندارم من بیشعور ترین، فقط ی زره انسانیت داشته باشیم، هنوزم میگم من ن مشکلی با کسی ازین تاپیک داشتم ن خواهم داشت، پشت کسی هم نگرفتم، من هنوزم بات مشکلی ندارم یادتم باشه از همه بیشتر ریپورتاتو با جونو دلم رسیدگی میکردم هنوزم اگه ریزاین نمیدادم همین بود، فقط ی خورده ب رفتارمون فکر کنیم، این محیط آرساکیا خیلی داره بد میشه همه داریم تو سر هم میزنیم، بسه دیگه

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه

بدون هیچ قصد خودشیرینی یا چیزی دارم میگم ولی:

ب اینم توجه کنیم ک طرف رفته بهترین سرور سمپ در ایرانو ساخته، شاید تنها منبع درآمدش باشه، هیچ چیزی هم توی سرور نذاشته که بدون داشتنش چیزی از حالت بازی (RolePLAY) ازمون کم بشه، درسته ک یخورده از حد گذشته اما خب نباید ی درآمدی داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، AliAgent گفته است:

شاید درست بگید ولی این داستان اصلا پول اضافی پرداخت نشد

عزیزم من **کلهم** مابه تفاوت سرور در این چند وقت و کل منطقی که پیش میره رو میگم وگرنه کاری به بحث پیش اومده بین Rony ، Ali و Father ندارم خصومتی که پیش اومده باید خودشون با لحن درست و بدون تمسخر حل کنن من فقط نظر شخصیمو گفتم هرچقد خود @Ali علت بیاره من قانع نمیشم با این وضعیت موجود

چیزیم هست میریزیم تو خودمون و اعتراضی نمیکنیم ولی حق داریم کمی هم شده از نظرات خودمون بگیم.

ویرایش شده توسط Soli
  • دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Ali گفته است:

باز هم میگم کلمه Win معانی و تعاریف متفاوت داره که بستگی به شخص داره.درسته سیستم سرور ما Pay To Win نیست ولی به طور غیرمستقیم عمل Pay To Win انجام میشه مثالش همین استف

طرف پول Pay میکنه تا رفرال طلا بخره تا زودتر توی استف رنک آپ شه.(Win جاه طلبانه)

طرف پول خرج میکنه که طلا بخره که بفروشه و به ثروتش برسه.(Win ثروت طلبانه)

طرف از شما نیک ارجینال میخره یا هاوس موو میده یا ماشین های ویژه خریداری میکنه.(Win رفاه طلبانه)

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

حقیقتا باید بگم هرچقدر اعتراض باشه، تهش چیزی جز دلایل عجیب و تخصصی که موسس میارن نیست، بهتره به همینی که هست قانع باشیم.

یا قانع باشیم و یا بیشتر از این و بهتر از این نخوایم با این سیاست ها و قوانین فکر نکنم بعضیا بتونن زیاد دَووم بیارن.

باز هم جای اعتراضی وجود نداره با پاسخ ها.

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه

• مؤسس

دوستان عزیز لطفاً جداً از بی احترامی به هم دیگه یا اسپم خودداری کنید و مواردی که مربوط به موضوع تاپیک نیست رو جای دیگه بگید. (قوانین انجمن رعایت بشه)

من در صورتی که بحث از موضوع خارج بشه یا بی احترامی صورت بگیره تاپیک رو میبندم.

در ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است:

باز هم میگم کلمه Win معانی و تعاریف متفاوت داره

هر کلمه ای هر معنی داشته باشه کاملاً تعریف شده و شما نمی تونید معنای کلمات رو به تنهایی و یک نفره در دنیا عوض کنید. شما از فروشگاه بازی و مکانزیم درامد ما راضی نیستید و بهتره که اینجوری بگید نه اینکه بخواید برچسبی که بازی هایی مثل Zula که کل هدفشون خالی کردن جیب ایرانی هاست که به شیوه pay to win پیش میره به ما بزنید.

در ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است:

طرف پول Pay میکنه تا رفرال طلا بخره تا زودتر توی استف رنک آپ شه

استف یک تیم شخصی هست و ما اگر صلاح بدونیم می تونیم یک نفر رو ناگهانی Admin level 5 کنیم. تشویق تیم استف به خرید از فروشگاه امتیاز مثبت در Rank up او دارد که توسط این سیستم این موضوع اعمال می شود، استف به طور کلی خارج از بازی هست (که این موضوع چندین بار گفته شده) و نمی دونم دیگه این win دیگه چیه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Ali گفته است:

دوستان عزیز لطفاً جداً از بی احترامی به هم دیگه یا اسپم خودداری کنید و مواردی که مربوط به موضوع تاپیک نیست رو جای دیگه بگید. (قوانین انجمن رعایت بشه)

من در صورتی که بحث از موضوع خارج بشه یا بی احترامی صورت بگیره تاپیک بسته میشه.

هر کلمه ای هر معنی داشته باشه کاملاً تعریف شده و شما نمی تونید معنای کلمات رو به تنهایی و یک نفره در دنیا عوض کنید. شما از فروشگاه بازی و مکانزیم درامد ما راضی نیستید و بهتره که اینجوری بگید نه اینکه بخواید برچسبی که بازی هایی مثل Zula که کل هدفشون خالی کردن جیب ایرانی هاست که به شیوه pay to win پیش میره به ما بزنید.

استف یک تیم شخصی هست و ما اگر صلاح بدونیم می تونیم یک نفر رو ناگهانی Admin level 5 کنیم. تشویق تیم استف به خرید از فروشگاه امتیاز مثبت در Rank up او دارد که توسط این سیستم این موضوع اعمال می شود، استف به طور کلی خارج از بازی هست (که این موضوع چندین بار گفته شده) و نمی دونم دیگه این win دیگه چیه

Zula بازی میکردم خیلی Pay To Win هست.

ولی آرساکیا اینقدر Pay To Win نیست.

ویرایش شده توسط Mahi

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Ali گفته است:

من در صورتی که بحث از موضوع خارج بشه یا بی احترامی صورت بگیره تاپیک رو میبندم.

بحث اصلا پول اینا نیس که شما گیر دادید به پی تو وین

فادر به همه ۱۶..۱۷ ساله ها توهین کرد که اکثر سرور همین سن هستند چرا نزاشتی جوابشو بگیره

!Washup/

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در 1 ساعت قبل، Mahi گفته است:

@Ali  شاکی شد الان همه رو تعلیق میده ?

من تمامی افراد این تاپیکو به یک اندازه دوست دارم و احترام براشون قائلم (حتی کسانی که خارج از واقعیت حرف زدن)، برای چی باید همچین کاری کنم؟

در 1 ساعت قبل، Rony گفته است:

بحث اصلا پول اینا نیس که شما گیر دادید به پی تو وین

فادر به همه ۱۶..۱۷ ساله ها توهین کرد که اکثر سرور همین سن هستند چرا نزاشتی جوابشو بگیره

فادر به دلیل توهینی که کرد اخطار دریافت کرد و جایی برای نگرانی نیست. من خودم 10 سالم بود که شروع به اسکریپت نویسی کردم و در سن خیلی کمی سرور رو شروع کردم و سن یک متغیر خیلی بی ربط هست.

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه

𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇                          

Daggers.png

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Ali گفته است:

دوستان عزیز لطفاً جداً از بی احترامی به هم دیگه یا اسپم خودداری کنید

والا اون پیاما ک مثبت بود :|

در 2 ساعت قبل، Ali گفته است:

ک زولا نشید، علی انصافا قبول کن زولا فول پی تو وینه آرساکیا هم تا حدودی پی تو وینه دیگه، اینکه $ رو میشه با گلد ب دست آورد یعنی پی تو وین، معمولا هدف اصلی از پلی دادن پول جمع کردنه (هدف اصلی زولا هم قتله) زولا با پول واقعی راحت تر قتل میکنی و آرساکیا هم با پول واقعی راحت تر به $ میرسی، ب نظرم حداقل ب کل هر روشی که موجب تبدیل گلد ب $ میشه رو حذف کن اینجوری واقعا میتونیم بگیم ک پی تو وین نیست، در دنیای واقعی وین یعنی شغل خوب داشتن و پول گرفتن، خب رول پلی هم همینه دیگه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، AliAgent گفته است:

والا اون پیاما ک مثبت بود :|

ک زولا نشید، علی انصافا قبول کن زولا فول پی تو وینه آرساکیا هم تا حدودی پی تو وینه دیگه، اینکه $ رو میشه با گلد ب دست آورد یعنی پی تو وین، معمولا هدف اصلی از پلی دادن پول جمع کردنه (هدف اصلی زولا هم قتله) زولا با پول واقعی راحت تر قتل میکنی و آرساکیا هم با پول واقعی راحت تر به $ میرسی، ب نظرم حداقل ب کل هر روشی که موجب تبدیل گلد ب $ میشه رو حذف کن اینجوری واقعا میتونیم بگیم ک پی تو وین نیست، در دنیای واقعی وین یعنی شغل خوب داشتن و پول گرفتن، خب رول پلی هم همینه دیگه

عزیزم منبع درآمدشه دیگه حداقل باید هزینه هایی که میکنه برای سرور رو در بیاره دیگه

!Washup/

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ali گفته است:

اگر 1 درصد Recpect به فروش میرفت (که خدارو شکر نمیره)

اگر نه که همه کسایی که پول داشتن , پولشون روبه رخ ما میکشیدن

و الان High Level جلو ما بودن.

ویرایش شده توسط Mahi

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در 1 ساعت قبل، Rony گفته است:

این خودش استثنا قائل شدنه دیگه؟؟

این جبران به نفع سرور کار کردن هستش و ما دائم به افرادی که به ما کمک کنند ما هم به آنها کمک می کنیم زیرا داشتن یک سرور بهتر به نفع تمامی بازیکنان هم می باشد و در صورتی که سرور دیگر کیفیت لازم را نداشته باشد شما اولین نفر از بازی می روید.

• دوست دارم که 2

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...