KiaX ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 15 ساعت قبل، Bnjamin گفته است: تونستیم کشیدیم بعدشم مشقاتو نوشتی داری در فروم چرخ میزنی راستی داریم با بچه ها یه گل ریزون میگیرم یه میکروفن واسه تو بخریم باشه میگم بهش این رفیقمه جواب شو نمیدم باتشکر فقط میتونم بگم تا دیروز مالیدی بیارمت TRMنیاوردم الان برای من شاخ شدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 21 ساعت قبل، 50Cent گفته است: پس تو گانر TRM ای کلا ممبرا VLA روز 5شنبه 9تا بودن چرا الکی تَف میدید آخه 9تا holy 9تاشون که 5تاشون نمی دونستن باف چیه بقیه هم از LOW level buff بالا نکشیدن نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 sath 2 3 ta bache sen oftadan to jon ham نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 (ویرایش شده) نه تا نبود و دوتا بود هر وار یه دونه درضمن اگه ممبر داشتم که فقط بیاد توی تورف و بدوعه اسکورمون خیلی بیشتر میشد این نکته رو هم بگم که الان با این نقل و قول زدنم درواقع دارم شاخت میکنم بپا شاخ هات موقع حموم رفتن به درو دیوار گیر نکن شو خوش? درضمن زحمتی ک برای جمع کردن باف کشیده شده رو یادت نره بعدشم که کلا با نه تا ممبر وار میدادیم و زیادم بنجامین رو جدی نگیرین اون کلا دوتا کیل داشت بعدشم زیاد حرف ss و مدرک و اینارو نزنین بچه ها بلاخره همه یه زمانی یه چیزی بودن و یه ss هایی ازشون هست (دیگه در جریانین که) ویرایش شده May 1, 2021 توسط mohhamadhadi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ipArsA ارسال شده در May 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 56 دقیقه قبل، mohhamadhadi گفته است: نه تا نبود و دوتا بود هر وار یه دونه درضمن اگه ممبر داشتم که فقط بیاد توی تورف و بدوعه اسکورمون خیلی بیشتر میشد این نکته رو هم بگم که الان با این نقل و قول زدنم درواقع دارم شاخت میکنم بپا شاخ هات موقع حموم رفتن به درو دیوار گیر نکن شو خوش? درضمن زحمتی ک برای جمع کردن باف کشیده شده رو یادت نره بعدشم که کلا با نه تا ممبر وار میدادیم و زیادم بنجامین رو جدی نگیرین اون کلا دوتا کیل داشت بعدشم زیاد حرف ss و مدرک و اینارو نزنین بچه ها بلاخره همه یه زمانی یه چیزی بودن و یه ss هایی ازشون هست (دیگه در جریانین که) ببین اولا اینکه ما کلی ازت وسط تورف تعریف کردیم که چجوری انقدر هولی زدی بعدش اینکه دیگه خالی نبند اولین واری که داشتیم تورف روبرو hq یکی اونجا زدی فرداشم که میشه پنج شنبه ۳تا توی اتک خودتون زدی ۴تام تو اتک ما درکل دوتا نزدی بیشتر زدی بعد تعداد ما کمتر بود و اینکه خدا وکیلی چجوری این همه bs جمع کردی باسم بخوای بزنی دهن ادم صاف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 1 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: نه تا نبود و دوتا بود هر وار یه دونه درضمن اگه ممبر داشتم که فقط بیاد توی تورف و بدوعه اسکورمون خیلی بیشتر میشد این نکته رو هم بگم که الان با این نقل و قول زدنم درواقع دارم شاخت میکنم بپا شاخ هات موقع حموم رفتن به درو دیوار گیر نکن شو خوش? درضمن زحمتی ک برای جمع کردن باف کشیده شده رو یادت نره بعدشم که کلا با نه تا ممبر وار میدادیم و زیادم بنجامین رو جدی نگیرین اون کلا دوتا کیل داشت بعدشم زیاد حرف ss و مدرک و اینارو نزنین بچه ها بلاخره همه یه زمانی یه چیزی بودن و یه ss هایی ازشون هست (دیگه در جریانین که) تک خودتی بقیه برندشون از روت کپی شده در ۱ ساعت قبل، parsa0081515 گفته است: چجوری این همه bs جمع کردی باسم بخوای بزنی دهن ادم صاف میشه به سختی در در ۱۴۰۰/۲/۹ در 19:02، parsa0081515 گفته است: بابا trm با vla یه وار داشت vla سر.ما 9تا holy ninja زد. تازه این همه هولی کشیدن اخرشم با اختلاف 8 تا اسکور تورفو گرفتن Cmd دراگو بافو جابجا میزدن میومدن دراگ بزنن اشتباهی هولی میزدن راستش کسی اینو مطرح نکرد حالا چرا اینو تو مطالب طنز گذاشتی؟ نترسیدی مردم از شدت خنده بستری شن آیا؟ نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 26 دقیقه قبل، 50Cent گفته است: ؟ باو مهدی ول کن ناموسا هرچی بیشتر جواب اینارو بدی این پست الکی تر کامنت و ویو میخوره،الان خدایی ۳۹۳ ویو برای چی؟ نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ipArsA ارسال شده در May 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 11 دقیقه قبل، amirjaxon گفته است: باو مهدی ول کن ناموسا هرچی بیشتر جواب اینارو بدی این پست الکی تر کامنت و ویو میخوره،الان خدایی ۳۹۳ ویو برای چی؟ اتفاقا همین الان میخواستم بگم بیشتر کامنت بزاریم ویو بره بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 01:13، Bnjamin گفته است: داشتیم کشیدیم شما چی پس یه سری نو لول اومدید تورفو دادید بمولا low level هست اون چیزی که میگی بای بمولا. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 ای روزگار VLA خر کیه نقل قول VLA شاخ نشو نقل قول نقل قول نقل قول 1 نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در ۱ ساعت قبل، JanGi گفته است: بمولا low level هست اون چیزی که میگی بای بمولا. باو منظور چس لوله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 3 ساعت قبل، parsa0081515 گفته است: ببین اولا اینکه ما کلی ازت وسط تورف تعریف کردیم که چجوری انقدر هولی زدی بعدش اینکه دیگه خالی نبند اولین واری که داشتیم تورف روبرو hq یکی اونجا زدی فرداشم که میشه پنج شنبه ۳تا توی اتک خودتون زدی ۴تام تو اتک ما درکل دوتا نزدی بیشتر زدی بعد تعداد ما کمتر بود و اینکه خدا وکیلی چجوری این همه bs جمع کردی باسم بخوای بزنی دهن ادم صاف میشه داداشی من اصلا چهارشنبه تو VLA نبودم بیبی! چهارشنبه شب بعد از وار ها من اومدم یعنی موقع وار چهارشنبه تو فکشن نبودم تاریخچه اقلیت اکانت هست یه نگاه بنداز! امممممم روز پنج شنبه هم من کلا چهار تا باف high ساختم چوری هفت تا زدم دادا! اشتباه میکنی و اینکه داش انصاف هم بذاری با 9تا ممبر داشتیم وار میدادیم و جوری بود که خودتم میدیدی من باید بهشون میگفتم usedrug کنن تا نمیرن دیگه ازینا چه انتظاری دادا خلاصه بوس بازیه فانه میگذره شاد باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 22 ساعت قبل، Bnjamin گفته است: درست تو گانر ولی از کجا معلوم میدونی من گانر نیستم خب الان من بهت بگم بیا تک به تک زشت نیست؟ 1 نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 11:36، Bnjamin گفته است: اها شما شدی ۲ رقمی ما موندیدم تک بابات که منم ولی باشه پسرم میزارم زمانی که ما وار توافقی داشتیم امید وارم تو رو هم راه بدن ماچت کنم عمووویییی اره نیومدم همین جا میگم اره نیومدم چون حسش نبود بیام کیل بکنمتون اونم شکر خورده یه مدرک میخوام که من کیل شده باشم من اصلا اره Car 1 کردم ولی شما چی Turf دادید ما با همون پشمک ها Turf گرفتیم از اینا همش از خودم اسکی رفتی آخه گل پسر به قول یه عزیزی هم هرکی باف زده باشه تو یکی نزدی و فقط داری سنگ یه نفر دیگه رو به سینه میزنی........ در پی اون جمله هم که گفتی یک مدرک بیار که کیل شده باشم باید دوباره بهت یادآوری کنم که شما اجازه وارد شدن به تورف رو نداشتید!!!!! وقتی هم وارد تورف نشدی پس ادعایی نداشته باش الان هم برو به لیدرتون بگو : DADA RANK 2 MEDE? اکانت فرومت هم تعلیق میکنم اونموقع بیا بخند به حرفات و سطحت !!!!! در 23 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: خب الان من بهت بگم بیا تک به تک زشت نیست؟ زشته به مولا...... در در ۱۴۰۰/۲/۱۱ در 08:42، Bnjamin گفته است: باو منظور چس لوله اوکی فهمیدیم یه نمونه ازشون هم خودتی نو لول همچون در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 12:48، parsa0081515 گفته است: ببین تو که اینجا داری حرف میزنی همونی نیستی که تا دو روز پیش خودتو جر دادی جای من بیای تو trm این همونه ولی وقتی متوجه شد سطحش خیلی پایینه به دادا کریم روی اورد و رفت شروع کرد به مالی برا اون کریم هم خب آدم دلسوزیه!!!!به نوب ها رحم میکنه !!! اینطور بود که این وارد VLA شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 قدیم چه کسایی تو تاپیک ها کَل میکردن الان کیا کَل میکنن هعی... 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Shxyan گفته است: قدیم چه کسایی تو تاپیک ها کَل میکردن الان کیا کَل میکنن هعی... قدیم shxyan بود الان شده ishayan به مولا که دلتنگتم ویرایش شده May 1, 2021 توسط VARTOLU نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 (ویرایش شده) همه گانرا همه قویا (E_Q M4 هم بلد نیستید هنوز) ادم خندش میگیره کاش میشد برگشت به قدیم قدیما کیا بحث میکردن الان کیا بحث میکنن! امضا: متی فاتح ویرایش شده May 1, 2021 توسط Hashish 1 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 KHKHKHKH دیگه دسته متوسط به کجا رسیده خدایا بسته دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۹ در 19:02، parsa0081515 گفته است: بابا trm با vla یه وار داشت vla سر.ما 9تا holy ninja زد. تازه این همه هولی کشیدن اخرشم با اختلاف 8 تا اسکور تورفو گرفتن Cmd دراگو بافو جابجا میزدن میومدن دراگ بزنن اشتباهی هولی میزدن الان مثلا دفه اولته رفتی دسته متوسط هشتا هولی کشیدن فک کردی چیز عجیبیه؟ در 12 ساعت قبل، iHaMeD گفته است: همش از خودم اسکی رفتی آخه گل پسر به قول یه عزیزی هم هرکی باف زده باشه تو یکی نزدی و فقط داری سنگ یه نفر دیگه رو به سینه میزنی........ در پی اون جمله هم که گفتی یک مدرک بیار که کیل شده باشم باید دوباره بهت یادآوری کنم که شما اجازه وارد شدن به تورف رو نداشتید!!!!! وقتی هم وارد تورف نشدی پس ادعایی نداشته باش الان هم برو به لیدرتون بگو : DADA RANK 2 MEDE? اکانت فرومت هم تعلیق میکنم اونموقع بیا بخند به حرفات و سطحت !!!!! زشته به مولا...... اوکی فهمیدیم یه نمونه ازشون هم خودتی نو لول همچون این همونه ولی وقتی متوجه شد سطحش خیلی پایینه به دادا کریم روی اورد و رفت شروع کرد به مالی برا اون کریم هم خب آدم دلسوزیه!!!!به نوب ها رحم میکنه !!! اینطور بود که این وارد VLA شد. شاخای سرور گلای سرور دعوا نکنین ناموسن در 6 ساعت قبل، TheLorD گفته است: KHKHKHKH دیگه دسته متوسط به کجا رسیده خدایا بسته دیگه اره داش شاخاشون تو BLL -19 میزنن شاخم میشن نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ipArsA ارسال شده در May 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، KingSlayer گفته است: الان مثلا دفه اولته رفتی دسته متوسط هشتا هولی کشیدن فک کردی چیز عجیبیه؟ اخه تو نیم ساعت عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 در 2 ساعت قبل، KingSlayer گفته است: الان مثلا دفه اولته رفتی دسته متوسط هشتا هولی کشیدن فک کردی چیز عجیبیه؟ شاخای سرور گلای سرور دعوا نکنین ناموسن اره داش شاخاشون تو BLL -19 میزنن شاخم میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 سلام چرا این تاپیک بسته نشده؟ کلی خونریزی داخلی داشتیم بعده زدن این تاپیک، مسئولین محترم رسیدگی لطفا!!! آقا یه بنده خدایی با سیستم باف و وار پر از باف آشنایی نداشته الانم از زدن این تاپیک از ته دل پشیمونه که فردا بیاد دمه PB چی بش میگن ول کنید دیگه بکشید بیرون زخم شد منتظر بحث هستید تا یه تاپیک باز بشه عقده هاتونو خالی کنید (برداشتن فحش از رو مایک این بدی هم داشت). خبری نیست دیگه 3صفحه کردید این تاپیک ساده ای که اگه انقدر بیکار نبودید 10تا Show بیشتر نمی خورد دوستان لطفا از گان و گانری حرف نزنید و با هم بحث نکنید یه چیزه خیلی بی فایده ای هست که فقط اونایی که سیستم درست حسابی دارن توش اول هستن الکی نوامیس هم دیگرو فحش نگیرید چرا سر یه چیز که فقط به سیستم بالا بنده دل می بندید و فشاری میشید؟ بیاید فان پلی بدید پیِ لگ و فن گانری هم نیوفتید هر موقع تونستید 1سیستم خوب بخرید همه چی حله مُوَفَق. 2 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 در 13 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: قدیم shxyan بود الان شده ishayan به مولا که دلتنگتم به مولا که منتظرم برگردی نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۲ در 14:16، 50Cent گفته است: سلام چرا این تاپیک بسته نشده؟ کلی خونریزی داخلی داشتیم بعده زدن این تاپیک، مسئولین محترم رسیدگی لطفا!!! آقا یه بنده خدایی با سیستم باف و وار پر از باف آشنایی نداشته الانم از زدن این تاپیک از ته دل پشیمونه که فردا بیاد دمه PB چی بش میگن ول کنید دیگه بکشید بیرون زخم شد منتظر بحث هستید تا یه تاپیک باز بشه عقده هاتونو خالی کنید (برداشتن فحش از رو مایک این بدی هم داشت). خبری نیست دیگه 3صفحه کردید این تاپیک ساده ای که اگه انقدر بیکار نبودید 10تا Show بیشتر نمی خورد دوستان لطفا از گان و گانری حرف نزنید و با هم بحث نکنید یه چیزه خیلی بی فایده ای هست که فقط اونایی که سیستم درست حسابی دارن توش اول هستن الکی نوامیس هم دیگرو فحش نگیرید چرا سر یه چیز که فقط به سیستم بالا بنده دل می بندید و فشاری میشید؟ بیاید فان پلی بدید پیِ لگ و فن گانری هم نیوفتید هر موقع تونستید 1سیستم خوب بخرید همه چی حله مُوَفَق. رین درین نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.