CaKe ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 - لینک پوشه Logs: https://up.iranblog.com/uploads/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: هنگامی که بر روی [ُ START ] کلیک میکنم این اخطا رو میده, و چندین باز [ Install/Uninstall ] کردم درست نشد. ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Soli ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 (ویرایش شده) پوشه بازی رو به همراه سمپ کامل پاک کن و اون اسکرین شات ها و موارد Gallery رو از تو پوشه Gta User File بردار به یه پوشه دیگه منتقل کن، Gta User File که توی بخش Documents هست هم پاک کن چون اونجا اطلاعاتی هست که بازی میزاره به اضافه لانچر. قبل از اینکه بخوای کامل پوشه بازیتو پاک کنی به هیچ وجه لانچر یا سمپ رو باز نکن چون اگه باز کنی دو تا فایل متنی توی پروسه ویندوزت باز میشن و بسته نمیشن موقع دیلیت کردن پوشه. (امیدوارم موثر واقع شده باشه). ------------------------ اگه منظورت از چند بار Install Uninstall کردن لانچر هست قبل کارای بالا یه دفعه لانچر رو کامل پاک کن بعدش تو همون Gta User File یه فایلی به نام AGSA هست اونو دیلیت کنی تنظیمات لانچر توی بازی Reset میشه شاید این جواب بده قبل اون کارای بالا. ویرایش شده April 28, 2021 توسط Soli ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
Felatios ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 1 ساعت قبل، Cake گفته است: - لینک پوشه Logs: https://up.iranblog.com/uploads/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: هنگامی که بر روی [ُ START ] کلیک میکنم این اخطا رو میده, و چندین باز [ Install/Uninstall ] کردم درست نشد. عزیزم منم مشکل دارم نمیشه کاریش کرد باید کلا پوشه بازیو حذف کنی بعد دوباره نصب کنی سمپو با لانچر بریزی دوباره اگر ذین ارور اومد کلا بازیو پاک از اول اینکارو انجام بده من فقط کل زندگیم پای این سزف داره میشه ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Cake گفته است: - لینک پوشه Logs: https://up.iranblog.com/uploads/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: هنگامی که بر روی [ُ START ] کلیک میکنم این اخطا رو میده, و چندین باز [ Install/Uninstall ] کردم درست نشد. محل نصب بازی رو عوض کنید شاید درست شد. یعنی روی درایو دیگه بریزید. ویرایش شده April 28, 2021 توسط Mahi لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در April 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 36 دقیقه قبل، Felatios گفته است: عزیزم منم مشکل دارم نمیشه کاریش کرد باید کلا پوشه بازیو حذف کنی بعد دوباره نصب کنی سمپو با لانچر بریزی دوباره اگر ذین ارور اومد کلا بازیو پاک از اول اینکارو انجام بده من فقط کل زندگیم پای این سزف داره میشه خیلی ممنونم, حتما امتحان میکنم انشاالله که مشکلت درست بشه هی حذف و نصب نکنی. در 29 دقیقه قبل، Mahi گفته است: محل نصب بازی رو عوض کنید شاید درست شد. یعنی روی درایو دیگه بریزید. انجام دادم اما متاسفانه جواب نداد باز همون خطا رو میده. در 2 ساعت قبل، Soli گفته است: پوشه بازی رو به همراه سمپ کامل پاک کن و اون اسکرین شات ها و موارد Gallery رو از تو پوشه Gta User File بردار به یه پوشه دیگه منتقل کن، Gta User File که توی بخش Documents هست هم پاک کن چون اونجا اطلاعاتی هست که بازی میزاره به اضافه لانچر. قبل از اینکه بخوای کامل پوشه بازیتو پاک کنی به هیچ وجه لانچر یا سمپ رو باز نکن چون اگه باز کنی دو تا فایل متنی توی پروسه ویندوزت باز میشن و بسته نمیشن موقع دیلیت کردن پوشه. (امیدوارم موثر واقع شده باشه). ------------------------ اگه منظورت از چند بار Install Uninstall کردن لانچر هست قبل کارای بالا یه دفعه لانچر رو کامل پاک کن بعدش تو همون Gta User File یه فایلی به نام AGSA هست اونو دیلیت کنی تنظیمات لانچر توی بازی Reset میشه شاید این جواب بده قبل اون کارای بالا. خیلی ممنونم, کار کرد 1 ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Soli ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در ۱ ساعت قبل، Cake گفته است: خیلی ممنونم, کار کرد خوشحالم تونستم کمکت کنم ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
Felatios ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 2 ساعت قبل، Cake گفته است: خیلی ممنونم, حتما امتحان میکنم انشاالله که مشکلت درست بشه هی حذف و نصب نکنی. انجام دادم اما متاسفانه جواب نداد باز همون خطا رو میده. خیلی ممنونم, کار کرد چاکرم انشالله مشکل توهم رفع بشه ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در صورتی که کسی با این مشکل برخورده است راه حل اصلی این مشکل در تاپیک های قبلی پست داده شده، سرچ کنید: "Lotfan bazi ra dobare nasb konid" و راه حل را پیدا کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده