amirVERTIGO ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 مدتی هست که صیاد ها بدون هیچ رحمی با قلاب های فولادیه خود به کام ماهی های زیبای شهر ما افتادند! ولی به چه قیمتی؟ به قیمت مقداری اندکی کاغذ پاره (پول)؟ بد نیست در میان این صید ها فکری هم به نسل آینده خود داشته باشیم! آیا فرزندان ما سهمی از ماهی ها به ارث میبرند؟ آیا نِمو (ماهی کوچکِ گم شده) به آغوش خانواده اش دوباره برمیگردد؟از صید های ناموفق چه خبر؟ آیا ماهی های رها شده با دهانی پر از خون به زندپی خود میتوانند ادامه دهند؟ ایا دستی پشت پرده هست؟ آیا رستوران دار ها دست اندر کارهای این قضیه هستند یا شهردار حواسش پرته؟ افسوس که دنیای مادی امروز صدای آینده را نمیشود.تصویری از صیادانِ در حال صید در ساعتِ 5 بامداد! نوشته شده توسطِ: VerTiGo در 12 دقیقه قبل، POK3R گفته است: زندپی "زندگی" 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 زیبا بود نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daie ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 کمرم شکست 20 ساعت سکوت اعلام میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 عالی و پر محتوا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirVERTIGO ارسال شده در April 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۷ در 15:20، Danir گفته است: زیبا بود ولی نه به زیبایی تو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 در 9 ساعت قبل، POK3R گفته است: ولی نه به زیبایی تو مخمو زدی نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 من برم تو اتاقم به کارای بدم فکر کنم نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۲/۷ در 03:22، amirVERTIGO گفته است: مدتی هست که صیاد ها بدون هیچ رحمی با قلاب های فولادیه خود به کام ماهی های زیبای شهر ما افتادند! ولی به چه قیمتی؟ به قیمت مقداری اندکی کاغذ پاره (پول)؟ بد نیست در میان این صید ها فکری هم به نسل آینده خود داشته باشیم! آیا فرزندان ما سهمی از ماهی ها به ارث میبرند؟ آیا نِمو (ماهی کوچکِ گم شده) به آغوش خانواده اش دوباره برمیگردد؟از صید های ناموفق چه خبر؟ آیا ماهی های رها شده با دهانی پر از خون به زندپی خود میتوانند ادامه دهند؟ ایا دستی پشت پرده هست؟ آیا رستوران دار ها دست اندر کارهای این قضیه هستند یا شهردار حواسش پرته؟ افسوس که دنیای مادی امروز صدای آینده را نمیشود.تصویری از صیادانِ در حال صید در ساعتِ 5 بامداد! نوشته شده توسطِ: VerTiGo "زندگی" نسل چند نوع ماهی تو سرور از دست فیشرا منقرض شد ویرایش شده May 12, 2021 توسط Mahi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۷ در 03:22، amirVERTIGO گفته است: مدتی هست که صیاد ها بدون هیچ رحمی با قلاب های فولادیه خود به کام ماهی های زیبای شهر ما افتادند! ولی به چه قیمتی؟ به قیمت مقداری اندکی کاغذ پاره (پول)؟ بد نیست در میان این صید ها فکری هم به نسل آینده خود داشته باشیم! آیا فرزندان ما سهمی از ماهی ها به ارث میبرند؟ آیا نِمو (ماهی کوچکِ گم شده) به آغوش خانواده اش دوباره برمیگردد؟از صید های ناموفق چه خبر؟ آیا ماهی های رها شده با دهانی پر از خون به زندپی خود میتوانند ادامه دهند؟ ایا دستی پشت پرده هست؟ آیا رستوران دار ها دست اندر کارهای این قضیه هستند یا شهردار حواسش پرته؟ افسوس که دنیای مادی امروز صدای آینده را نمیشود.تصویری از صیادانِ در حال صید در ساعتِ 5 بامداد! نوشته شده توسطِ: VerTiGo "زندگی" بسیار زیبا . ولی هرکس اون کاغذ پاره ها(پول) نداشته باشه چه تو دنیای واقعی و چه تو بازی هیچی نیست فعلا خداحافِظ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 (ویرایش شده) عه علیییییییییییییییییه علی عالللللللللیییه عالی* ویرایش شده May 23, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosyin ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 واقا کی ساعت 5 صبح میره ماهی گیری ما که از صبح شروع میکنیم از ساعته 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosyin ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 کمرمون خورد شه حداقل روزی 80کا کار کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FatDragon ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 اسم اینایی که ساعت 5 دارن ماهی میگیرن رو بدید یکم موضشون کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 تکبیر نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 زیبا بود نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 سس ماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.