ScuRe ارسال شده در December 29, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2016 با سلام اسم من poorya kozemi امروز وسط بازی درحال راندگی یک سانیه به دلیل نت کند از ماشین پریدم بیرون از سرور disconnect شدم و وقتی وارد شدم دیدم ban هستم من از هیچ mod یا هکی استفاده نمی کنم تاحالا spawn نکردم و حرف بدی نزدم حدود سه روز شروع کردم و لول 3 هستم تاحالا پلیس گرفتتم اما فکر نکنم مشکلی باشه امیل zombiepooria@gmail.com لطفا این مشکل بزرگ منو سریع پیگیری کنید من تمام قوانین را رعایت کردم و اشتباحی من شدم You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 30, 2016 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 با سلام. لطفاً نام کامل User خودتون رو لطف کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در December 30, 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 با سلام نام کامل user همین pooryakozemi بدون فاطله هست لطفا پگیری کنید You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در December 30, 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 با سلام بنده فقط یک id ts دادم به یکی از دوستانم که بیاید و بازی رو به من یاد بده چون من تازه واردم و فقط 2 روز هست شروع کردم اگه این یک مشکل هست خواهشن و اجزانه درخواست unban می کنم لطفا من در قوانین چین چیزی رو ندیدم پوزش می طلبم You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 1, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2017 بنده خودم شما رو Ban دادم و شما 100% یا آیپی دادید یا سایت که تبلیغ محسوب میشه. تاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده