Anathema ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 (ویرایش شده) سلام. شما در ان مطلب میتونید مود Gta V Weapons رو برای بازی Gta Sa مشاهده کنید. لینک دانلود آموزش نصب:فایل های مود را با img Tools در فایل gta3.img بازیتون جایگزین کنید. game folder<models<gta3.img لینک مستقیم ویرایش شده April 20, 2021 توسط RIPMOHAMMAD تصحیح لینک دانلود 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: img Tools یک نرم افزار بسیار عالی( حتی از GGMM بهتر و کارآمد تر و ساده تر) هستش به نام : Alci's IMG Editor که اگر برای Import کردن فایل ازش استفاده کنید خیلی میتونه کمکتون کنه! ویرایش شده April 20, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 5 ساعت قبل، iErfaN گفته است: یک نرم افزار بسیار عالی( حتی از GGMM بهتر و کارآمد تر و ساده تر) هستش به نام : Alci's IMG Editor که اگر برای Import کردن فایل ازش استفاده کنید خیلی میتونه کمکتون کنه! آره درسته ولی من خودم از spark استفاده کردم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 ی چیز بهتر میزاشتی این خز شده نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 11:21، SoheiI گفته است: ی چیز بهتر میزاشتی این خز شده باش بمولا 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.