رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Launcher error

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه!

تازگیا وقتی میخوام لانچر رو باز کنم با این ارور مواجه میشم??

لینک

بعضی برنامه ها هم زمانی که واردش میشم این ارور میاد و خارج میشه: لینک

پ.ن: از صفحه کامپیوتر عکس نگرفتم چون bandicam باز نمیشه |:

ویرایش شده توسط Tiory
لینک به دیدگاه
در 2 ساعت قبل، Tiory گفته است:

سلام به همه!

لینک

فکر  کنم مشکل از ویندوزه  

عوضش کردی؟

MohammadMahan.png

لینک به دیدگاه
در 3 ساعت قبل، Tiory گفته است:

سلام به همه!

لینک

نقل قول

لطفاً ویندوز خود را در حالت Safe-mode بوت کنید، سپس در cmd ویندوز از دستور زیر استفاده کنید:
sfc /scannow

و صبر کنید تا اسکن تکمیل شود. بعد از تکمیل اسکن کامپیوتر خود را ریستارت کرده و آنتی ویروس Kaspersky را نصب کرده (لازم به کرک نیست، می توانید از نسخه Trial 30 روزه استفاده کنید) و یکبار full scan انجام دهید. در صورتی که قبلاً نسخه Trial این آنتی ویروس ها را استفاده کردید از یک آنتی ویروس رایگان خوب استفاده کنید. (در گوگل بگردید، ترجیحاً انگلیسی سرچ کنید)

اگه با انجام روش بالا فیکس نشد، ویندوز آپدیت ، آپدیت درایورها( ترجیحاً برنامه ی TweakBit Driver Updater رو نصب کنید  ، ++Install Microsoft Visual C هم امتحان کنید، درصورتی باز هم مشکل حل نشد با DVD Windows Repair کنید و یا با یکی از نرم افزار های معتبر Restor System کنید!

در 3 ساعت قبل، Tiory گفته است:

:| ویندوز سون بزرگ میفرمایند: مارو دور ننداز ؛ ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم...

خیلی از کارا رو خود ویندوز میتونه انجام بده اما خیلی از افراد فکر میکنن اون قابلیتو نداره و نرم افزار های مختلف رو جایگزینش میکنن!

روی کیبوردت گزینه ای به نام Print Screen/SysRq هست اونو بزن بعد راست کلیک < New < PicosmosShows(Pmb) و روی فایل Pmb راست کلیک کن و Edit ، و در آخر Ctrl+V و Save.

بای.

• مرسی 1

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه
در 17 ساعت قبل، Tiory گفته است:

سلام به همه!

لینک

دلایل مختلفی مانند برنامه های آنتی ویروس، خراب بودن رجیستری ویندوز ، مشکل در درایور های نصب شده و یا ویروسی بودن سیستم میتونه این اشکالو برات به وجود بیاره.

Avalanche.png

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 17:52، lMahan گفته است:

فکر  کنم مشکل از ویندوزه  

عوضش کردی؟

در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 19:14، iErfaN گفته است:

اگه با انجام روش بالا فیکس نشد، ویندوز آپدیت ، آپدیت درایورها( ترجیحاً برنامه ی TweakBit Driver Updater رو نصب کنید  ، ++Install Microsoft Visual C هم امتحان کنید، درصورتی باز هم مشکل حل نشد با DVD Windows Repair کنید و یا با یکی از نرم افزار های معتبر Restor System کنید!

:| ویندوز سون بزرگ میفرمایند: مارو دور ننداز ؛ ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم...

خیلی از کارا رو خود ویندوز میتونه انجام بده اما خیلی از افراد فکر میکنن اون قابلیتو نداره و نرم افزار های مختلف رو جایگزینش میکنن!

روی کیبوردت گزینه ای به نام Print Screen/SysRq هست اونو بزن بعد راست کلیک < New < PicosmosShows(Pmb) و روی فایل Pmb راست کلیک کن و Edit ، و در آخر Ctrl+V و Save.

بای.

در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 08:42، RIPMOHAMMAD گفته است:

دلایل مختلفی مانند برنامه های آنتی ویروس، خراب بودن رجیستری ویندوز ، مشکل در درایور های نصب شده و یا ویروسی بودن سیستم میتونه این اشکالو برات به وجود بیاره.

ممنون از همه مشکل حل شد?

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...