Tiory ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 (ویرایش شده) سلام به همه! تازگیا وقتی میخوام لانچر رو باز کنم با این ارور مواجه میشم لینک بعضی برنامه ها هم زمانی که واردش میشم این ارور میاد و خارج میشه: لینک پ.ن: از صفحه کامپیوتر عکس نگرفتم چون bandicam باز نمیشه |: ویرایش شده April 12, 2021 توسط Tiory لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در 2 ساعت قبل، Tiory گفته است: سلام به همه! تازگیا وقتی میخوام لانچر رو باز کنم با این ارور مواجه میشم لینک بعضی برنامه ها هم زمانی که واردش میشم این ارور میاد و خارج میشه: لینک پ.ن: از صفحه کامپیوتر عکس نگرفتم چون bandicam باز نمیشه |: فکر کنم مشکل از ویندوزه عوضش کردی؟ لینک به دیدگاه
Tiory ارسال شده در April 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در 55 دقیقه قبل، lMahan گفته است: فکر کنم مشکل از ویندوزه عوضش کردی؟ تازگیا نه |:| لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در 3 ساعت قبل، Tiory گفته است: سلام به همه! تازگیا وقتی میخوام لانچر رو باز کنم با این ارور مواجه میشم لینک بعضی برنامه ها هم زمانی که واردش میشم این ارور میاد و خارج میشه: لینک نقل قول لطفاً ویندوز خود را در حالت Safe-mode بوت کنید، سپس در cmd ویندوز از دستور زیر استفاده کنید: sfc /scannow و صبر کنید تا اسکن تکمیل شود. بعد از تکمیل اسکن کامپیوتر خود را ریستارت کرده و آنتی ویروس Kaspersky را نصب کرده (لازم به کرک نیست، می توانید از نسخه Trial 30 روزه استفاده کنید) و یکبار full scan انجام دهید. در صورتی که قبلاً نسخه Trial این آنتی ویروس ها را استفاده کردید از یک آنتی ویروس رایگان خوب استفاده کنید. (در گوگل بگردید، ترجیحاً انگلیسی سرچ کنید) اگه با انجام روش بالا فیکس نشد، ویندوز آپدیت ، آپدیت درایورها( ترجیحاً برنامه ی TweakBit Driver Updater رو نصب کنید ، ++Install Microsoft Visual C هم امتحان کنید، درصورتی باز هم مشکل حل نشد با DVD Windows Repair کنید و یا با یکی از نرم افزار های معتبر Restor System کنید! در 3 ساعت قبل، Tiory گفته است: پ.ن: از صفحه کامپیوتر عکس نگرفتم چون bandicam باز نمیشه |: ویندوز سون بزرگ میفرمایند: مارو دور ننداز ؛ ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم... خیلی از کارا رو خود ویندوز میتونه انجام بده اما خیلی از افراد فکر میکنن اون قابلیتو نداره و نرم افزار های مختلف رو جایگزینش میکنن! روی کیبوردت گزینه ای به نام Print Screen/SysRq هست اونو بزن بعد راست کلیک < New < PicosmosShows(Pmb) و روی فایل Pmb راست کلیک کن و Edit ، و در آخر Ctrl+V و Save.بای. 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Tiory گفته است: تازگیا نه |:| منظورم اینکه که برو ویندوز رو عوض کن ویرایش شده April 12, 2021 توسط lMahan لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در 17 ساعت قبل، Tiory گفته است: سلام به همه! تازگیا وقتی میخوام لانچر رو باز کنم با این ارور مواجه میشم لینک بعضی برنامه ها هم زمانی که واردش میشم این ارور میاد و خارج میشه: لینک پ.ن: از صفحه کامپیوتر عکس نگرفتم چون bandicam باز نمیشه |: دلایل مختلفی مانند برنامه های آنتی ویروس، خراب بودن رجیستری ویندوز ، مشکل در درایور های نصب شده و یا ویروسی بودن سیستم میتونه این اشکالو برات به وجود بیاره. ツ لینک به دیدگاه
Tiory ارسال شده در April 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 17:52، lMahan گفته است: فکر کنم مشکل از ویندوزه عوضش کردی؟ در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 19:14، iErfaN گفته است: اگه با انجام روش بالا فیکس نشد، ویندوز آپدیت ، آپدیت درایورها( ترجیحاً برنامه ی TweakBit Driver Updater رو نصب کنید ، ++Install Microsoft Visual C هم امتحان کنید، درصورتی باز هم مشکل حل نشد با DVD Windows Repair کنید و یا با یکی از نرم افزار های معتبر Restor System کنید! ویندوز سون بزرگ میفرمایند: مارو دور ننداز ؛ ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم... خیلی از کارا رو خود ویندوز میتونه انجام بده اما خیلی از افراد فکر میکنن اون قابلیتو نداره و نرم افزار های مختلف رو جایگزینش میکنن! روی کیبوردت گزینه ای به نام Print Screen/SysRq هست اونو بزن بعد راست کلیک < New < PicosmosShows(Pmb) و روی فایل Pmb راست کلیک کن و Edit ، و در آخر Ctrl+V و Save.بای. در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 08:42، RIPMOHAMMAD گفته است: دلایل مختلفی مانند برنامه های آنتی ویروس، خراب بودن رجیستری ویندوز ، مشکل در درایور های نصب شده و یا ویروسی بودن سیستم میتونه این اشکالو برات به وجود بیاره. ممنون از همه مشکل حل شد لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۵ در 19:34، Tiory گفته است: ممنون از همه مشکل حل شد ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند. موفق باشید. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده