iErfaN ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 با سلام، یکی از مشکلات من در ماه های پیش دیر لود شدن بازی بوده، به طوری که هنگام زدن دکمه ی پلی در لانچر حدودا 50الی 1دقیقه میبایست منتظر موند تا صفحه لودینگ بیاد! در یک زمانی بنده ویندوزم را آپدیت کردم که همزمان با آپدیت لانچر رخ داد، دقیق نمیدانم چه اتفاقی افتاد که به محض زدن دکمه ی Play مشکلی نداشتم و بعد یک ماه امروز حس میکردم ویندوزم به دلیل ارورهای DLL : Program x.exe Entry Point Not Found. در برخی از نرمافزار ها مثل Shareit or Telegram میومد. مثل: لینک اما لانچ میشد! من هم واسه رفع این مشکل رفتم یک بار SFC /Scannow کردم و همچنین Kaspersky را دانلود و یک اسکن کردم و یک سری فایل هارو پاک کرد!(مشکل هنوز برطرف نشده) اما به خاطر آنتی ویروس مشکل لودینگ دوباره برگشته و واسه لود شدن تاخیر زیادی به همراه داره! همچنین از سن اندریاس بگذریم Gta VC , Gta III و... هم اینگونه مشکل را دارند و در اغلب کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند این مشکل وجود داره! اگر راهی در این باره وجود داره دوستان بیان کنند که مشکل خیلی از افراد هست و حل بشه! باتشکر! @Ali (این موضوع به خود لانچر ارتباط کمی دارد و بیشتر به خاطر فایل های سیستمی ویندوز هست) _تصویری در صورت نیاز_ دقیق نمیدانم آنتی ویروس چی رو پاک کرده که این مشکل برگشته! نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در 3 ساعت قبل، iErfaN گفته است: با سلام، یکی از مشکلات من در ماه های پیش دیر لود شدن بازی بوده، به طوری که هنگام زدن دکمه ی پلی در لانچر حدودا 50الی 1دقیقه میبایست منتظر موند تا صفحه لودینگ بیاد! در یک زمانی بنده ویندوزم را آپدیت کردم که همزمان با آپدیت لانچر رخ داد، دقیق نمیدانم چه اتفاقی افتاد که به محض زدن دکمه ی Play مشکلی نداشتم و بعد یک ماه امروز حس میکردم ویندوزم به دلیل ارورهای DLL : Program x.exe Entry Point Not Found. در برخی از نرمافزار ها مثل Shareit or Telegram میومد. مثل: لینک اما لانچ میشد! من هم واسه رفع این مشکل رفتم یک بار SFC /Scannow کردم و همچنین Kaspersky را دانلود و یک اسکن کردم و یک سری فایل هارو پاک کرد!(مشکل هنوز برطرف نشده) اما به خاطر آنتی ویروس مشکل لودینگ دوباره برگشته و واسه لود شدن تاخیر زیادی به همراه داره! همچنین از سن اندریاس بگذریم Gta VC , Gta III و... هم اینگونه مشکل را دارند و در اغلب کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند این مشکل وجود داره! اگر راهی در این باره وجود داره دوستان بیان کنند که مشکل خیلی از افراد هست و حل بشه! باتشکر! @Ali (این موضوع به خود لانچر ارتباط کمی دارد و بیشتر به خاطر فایل های سیستمی ویندوز هست) _تصویری در صورت نیاز_ دقیق نمیدانم آنتی ویروس چی رو پاک کرده که این مشکل برگشته! ببین منم همین مشکلو دارم قبله اینکه دکمه پلیو بزنی تسک منیجرو باز کن بعد play رو بزن بعد gta.sa رو از تسک منیجر ببند بعد دوباره پلی بزن اگه تست کنی میبینی دفعه اول روی 2,000 عه ولی دفعه بعد میره رو 25,000 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 یک مورد رو عرض کنم که یک فایلی به نام SmartClock.exe هنگامی که آخرین بار Update Windows کردم همون لحظات ایجاد شده بود! این فایل یک ویروس هست! اما حس میکنم و احتمال داره به دلیل وجود آن زود بالا میومد! اما وقتی آنتی ویروس اسکن کرد اون هم همراش پاک شد، عجیبه چرا فکر میکنم ی ویروس مشکلو حل میکرده تنها اثری که ازش دارم: لینک نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 در 5 ساعت قبل، iErfaN گفته است: یک مورد رو عرض کنم که یک فایلی به نام SmartClock.exe هنگامی که آخرین بار Update Windows کردم همون لحظات ایجاد شده بود! این فایل یک ویروس هست! اما حس میکنم و احتمال داره به دلیل وجود آن زود بالا میومد! اما وقتی آنتی ویروس اسکن کرد اون هم همراش پاک شد، عجیبه چرا فکر میکنم ی ویروس مشکلو حل میکرده تنها اثری که ازش دارم: لینک سانسورو برم نقل قول ツ لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در 14 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: سانسورو برم قربونت برم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 13, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 آیا با سمپ معمولی یا خود بازی اصلی هم این مشکل دیر بالا اومدن را دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در 4 ساعت قبل، Ali گفته است: آیا با سمپ معمولی یا خود بازی اصلی هم این مشکل دیر بالا اومدن را دارید؟ بله، کلا نسخه های دیگه ای مثل Gta VC , Gta 3 هم همینطورین ؛ روی خود بازی اصلی که میزنم 2کلیک اول نمیاد! باید 4بار کلیک کنم، با سمپ هم چون ی بار بیشتر نمیشه Connect زد مجبورم طب گفته ی Ripmohammad یا از تسک منیجر ببندم و سریع بزنم باز یا 40الی 50ثانیه صبر کنم بیاد نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2021 @Ali باسلام، نه تنها مشکل من حل شد بلکه برای تمامی کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند یک خبر خوب برای رفع مشکل دارم!!! علی، درضمن بگم که درصورت صلاحدید این راه حل بهتر است که در دید و قابل روایت باشد چون مشکل خیلی از افراد هست و به این روش نیازمند هستند! بعد این همه مدت بالاخره برای رفع این مشکل شیوه ای پیدا کردم که برای پلیر هایی که از ویندوز سون بهره میبرن بتونن به محض زدن دکمه ی Play بازی لود بشه! در قدم اول: Win+R رو بزنید و regedit.exeرو تایپ کنید تا ریجستری ویندوز باز بشه و به این مسیر برید: Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\GameUX\ServiceLocation بعد طبق این تصویر در صفحه ی سمت راست، راسک کلیک، New < String Value یک فایل به نام : "Games" میسازید! لینک تصویر بعد روی فایل 2بار کلیک کرده و آیپی: 127.0.0.1 را تایپ کنید و روی Ok کلیک کنید! قدم دوم: روی آیکون منوی استارت کلیک کرده و در سمت راست منو گزینه "Games" رو بزنید! درصورتی که وجود نداشت و فعال نبود میتونید در قسمت سرچ: "Games Explorer" را جست و جو کرده و باز کنید و طبق تصویر زیر موارد را Change و تیک ها رو بردارید و همچنین روی Clear Information یکبار کلیک کنید!! و در آخر سیستم را حتماً ReStart کنید!! برخی از کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند را به این تاپیک دعوت میکنم! @VaRan @Deadly @HunterBoY @RIPMOHAMMAD @EnZi @50Cent @Tiory ، بقیه رو به یادم نمیاد. 1 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در April 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2021 در ۱ ساعت قبل، iErfaN گفته است: @Ali باسلام، نه تنها مشکل من حل شد بلکه برای تمامی کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند یک خبر خوب برای رفع مشکل دارم!!! علی، درضمن بگم که درصورت صلاحدید این راه حل بهتر است که در دید و قابل روایت باشد چون مشکل خیلی از افراد هست و به این روش نیازمند هستند! بعد این همه مدت بالاخره برای رفع این مشکل شیوه ای پیدا کردم که برای پلیر هایی که از ویندوز سون بهره میبرن بتونن به محض زدن دکمه ی Play بازی لود بشه! در قدم اول: Win+R رو بزنید و regedit.exeرو تایپ کنید تا ریجستری ویندوز باز بشه و به این مسیر برید: Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\GameUX\ServiceLocation بعد طبق این تصویر در صفحه ی سمت راست، راسک کلیک، New < String Value یک فایل به نام : "Games" میسازید! لینک تصویر بعد روی فایل 2بار کلیک کرده و آیپی: 127.0.0.1 را تایپ کنید و روی Ok کلیک کنید! قدم دوم: روی آیکون منوی استارت کلیک کرده و در سمت راست منو گزینه "Games" رو بزنید! درصورتی که وجود نداشت و فعال نبود میتونید در قسمت سرچ: "Games Explorer" را جست و جو کرده و باز کنید و طبق تصویر زیر موارد را Change و تیک ها رو بردارید و همچنین روی Clear Information یکبار کلیک کنید!! و در آخر سیستم را حتماً ReStart کنید!! برخی از کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند را به این تاپیک دعوت میکنم! @VaRan @Deadly @HunterBoY @RIPMOHAMMAD @EnZi @50Cent @Tiory ، بقیه رو به یادم نمیاد. Nice نقل قول ツ لینک به دیدگاه
LilPeep ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه
NoThinG ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 حوصله خوندن نداشتم تگ کردی ولی متاسفانه حس نداشتم بخونم بعدا برام بگو چی شد 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۶ در 23:32، iErfaN گفته است: @Ali باسلام، نه تنها مشکل من حل شد بلکه برای تمامی کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند یک خبر خوب برای رفع مشکل دارم!!! علی، درضمن بگم که درصورت صلاحدید این راه حل بهتر است که در دید و قابل روایت باشد چون مشکل خیلی از افراد هست و به این روش نیازمند هستند! بعد این همه مدت بالاخره برای رفع این مشکل شیوه ای پیدا کردم که برای پلیر هایی که از ویندوز سون بهره میبرن بتونن به محض زدن دکمه ی Play بازی لود بشه! در قدم اول: Win+R رو بزنید و regedit.exeرو تایپ کنید تا ریجستری ویندوز باز بشه و به این مسیر برید: Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\GameUX\ServiceLocation بعد طبق این تصویر در صفحه ی سمت راست، راسک کلیک، New < String Value یک فایل به نام : "Games" میسازید! لینک تصویر بعد روی فایل 2بار کلیک کرده و آیپی: 127.0.0.1 را تایپ کنید و روی Ok کلیک کنید! قدم دوم: روی آیکون منوی استارت کلیک کرده و در سمت راست منو گزینه "Games" رو بزنید! درصورتی که وجود نداشت و فعال نبود میتونید در قسمت سرچ: "Games Explorer" را جست و جو کرده و باز کنید و طبق تصویر زیر موارد را Change و تیک ها رو بردارید و همچنین روی Clear Information یکبار کلیک کنید!! و در آخر سیستم را حتماً ReStart کنید!! برخی از کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند را به این تاپیک دعوت میکنم! @VaRan @Deadly @HunterBoY @RIPMOHAMMAD @EnZi @50Cent @Tiory ، بقیه رو به یادم نمیاد. بابت پیدا کردن راه حل ممنونم، حتماً به زودی این مشکل را خود لانچر در ویندوز 7 بدون اینکه کاربر تنظیمی انجام دهد پیاده سازی خواهد شد. تا آن زمان دوستانی که ویندوز 7 دارند و مشکل دیر باز شدن بازی را دارند از راه حل عرفان عزیز استفاده کنن و نتیجه رو داخل تاپیک اعلام کنن. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Olden ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲۶ در 23:32، iErfaN گفته است: @Ali باسلام، نه تنها مشکل من حل شد بلکه برای تمامی کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند یک خبر خوب برای رفع مشکل دارم!!! علی، درضمن بگم که درصورت صلاحدید این راه حل بهتر است که در دید و قابل روایت باشد چون مشکل خیلی از افراد هست و به این روش نیازمند هستند! بعد این همه مدت بالاخره برای رفع این مشکل شیوه ای پیدا کردم که برای پلیر هایی که از ویندوز سون بهره میبرن بتونن به محض زدن دکمه ی Play بازی لود بشه! در قدم اول: Win+R رو بزنید و regedit.exeرو تایپ کنید تا ریجستری ویندوز باز بشه و به این مسیر برید: Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\GameUX\ServiceLocation بعد طبق این تصویر در صفحه ی سمت راست، راسک کلیک، New < String Value یک فایل به نام : "Games" میسازید! لینک تصویر بعد روی فایل 2بار کلیک کرده و آیپی: 127.0.0.1 را تایپ کنید و روی Ok کلیک کنید! قدم دوم: روی آیکون منوی استارت کلیک کرده و در سمت راست منو گزینه "Games" رو بزنید! درصورتی که وجود نداشت و فعال نبود میتونید در قسمت سرچ: "Games Explorer" را جست و جو کرده و باز کنید و طبق تصویر زیر موارد را Change و تیک ها رو بردارید و همچنین روی Clear Information یکبار کلیک کنید!! و در آخر سیستم را حتماً ReStart کنید!! برخی از کسانی که از ویندوز 7 استفاده میکنند را به این تاپیک دعوت میکنم! @VaRan @Deadly @HunterBoY @RIPMOHAMMAD @EnZi @50Cent @Tiory ، بقیه رو به یادم نمیاد. در در ۱۴۰۰/۲/۱۷ در 14:27، Ali گفته است: بابت پیدا کردن راه حل ممنونم، حتماً به زودی این مشکل را خود لانچر در ویندوز 7 بدون اینکه کاربر تنظیمی انجام دهد پیاده سازی خواهد شد. تا آن زمان دوستانی که ویندوز 7 دارند و مشکل دیر باز شدن بازی را دارند از راه حل عرفان عزیز استفاده کنن و نتیجه رو داخل تاپیک اعلام کنن. با سلام و درود. بنده هم برای راحت کردن کار بقیه دوستان، تمام این مراحل رو در قالب یک فایل رجیستری ذخیره کردم که فقط با چند کلیک ساده بتونن این تنظیمات رو اعمال کنند.@Ali عزیز میتونید از این فایل برای لانچر هم استفاده کنید. Extraxt password: olden ویرایش شده October 28, 2021 توسط Olden 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.