Firdok ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): ربط به پوشه logs نداره - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ---- - توضیحات کامل مشکل: سلام علیکم من هر وقت وانتد میگیرم هیچ جا تکرار میکنم هیج جا وانتد تایم نشون داده نمیشه همه چی هم امتحان کردم ولی باز درست نشد اونجوری که من شنیدم وانت تایم برای همه مشکل داره لطفا رسیدگی کنین ممنون. ویرایش شده April 7, 2021 توسط bidock لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در 16 دقیقه قبل، bidock گفته است: من هر وقت وانتد میگیرم هیچ جا تکرار میکنم هیج جا وانتد تایم نشون داده نمیشه بالایه ساعت بازی ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در April 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در 17 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: بالایه ساعت بازی میدونم ولی نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 باگ داره وانتد تایم ی بار واس من تو لیست SMS ها اومده بود My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در ۱ ساعت قبل، SoheiI گفته است: باگ داره وانتد تایم ی بار واس من تو لیست SMS ها اومده بود ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 منم اینجوری شدم گوشیتون رو وا کنید تو همون صفحه اول گوشی میاد هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۸ در 09:58، SoheiI گفته است: باگ داره وانتد تایم ی بار واس من تو لیست SMS ها اومده بود ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 TDSetString RPC is not ORDERED on server side منتقل شد به گزارش باگ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 آیا همچنان این باگ وجود دارد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 به دلیل عدم پاسخ بسته شد. در صورتی که باگ هنوز وجود دارد تاپیک مجدد ایجاد شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده