Only ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 (ویرایش شده) سلام خدمت مدیریت عزیز ارساکیا دیشب که هی ابدیت های جدید لانچر که میومد وقتی می رفتم تو لانچر گرافیک لانچر از گرافیک سمپ بدتر لطفا راهنماییم کنید تمام فایل های سمپ لانچر و..... پاک کردم دوباره نصب کردم و فرقی نکرد کیفیت ها tab که همش تار و بی کیفیت هست لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ ویرایش شده April 5, 2021 توسط parsabmw 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در 1 ساعت قبل، parsabmw گفته است: سلام خدمت مدیریت عزیز ارساکیا دیشب که هی ابدیت های جدید لانچر که میومد وقتی می رفتم تو لانچر گرافیک لانچر از گرافیک سمپ بدتر لطفا راهنماییم کنید تمام فایل های سمپ لانچر و..... پاک کردم دوباره نصب کردم و فرقی نکرد کیفیت ها tab که همش تار و بی کیفیت هست لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ شاید رزولوشنت پایینه برو تو ستینگ ببرش بالا نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd160 ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 11:05، parsabmw گفته است: سلام خدمت مدیریت عزیز ارساکیا دیشب که هی ابدیت های جدید لانچر که میومد وقتی می رفتم تو لانچر گرافیک لانچر از گرافیک سمپ بدتر لطفا راهنماییم کنید تمام فایل های سمپ لانچر و..... پاک کردم دوباره نصب کردم و فرقی نکرد کیفیت ها tab که همش تار و بی کیفیت هست لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ نه کلا کیفیت لانچر از سمپ پایین تره لانچر شبا سایه ها خوب نشون نمیده خیلی کیفیت بدی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 برای ما که اوکی هست ممکنه رزولیشن بازیت پایینه پس ببرش بالا نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 11:05، parsabmw گفته است: تمام فایل های سمپ لانچر و..... پاک کردم دوباره نصب کردم و فرقی نکرد Esc < Options < Display Setting < Advanced < Resolution رو ببر بالا دادا نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.