JayZ ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 سلام 3 ساعت بعد از اپدیت گیمو باز کردم پرید بیرون و بعدش حذف کردم دوباره دانلود کردم که اینجور شد https://uupload.ir/view/0iws_bandicam_2021-04-05_01-05-09-590.avi/ لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 باسلام. سمپ در پوشه بازی وجود نداره. نقل قول برای کار کردن لانچر، باید نسخه SA-MP شما 0.3.7 R1 باشد، زمانی که لانچر را دانلود می کنید و آن را باز می کنید، اگر نسخهSA-MP شما 0.3.7 R1 نباشد به شما یک ارور نشان می دهد بنابراین اگر نمی دانید که نسخه SA-MP شما چیست اول لانچر را دانلود و نصب کنید و ببینید که آیا اروری در حین باز کردن آن دریافت می کنید یا خیر، لینک دانلود: کلیک! درضمن اینکه Referesh زدن هیچ تغییر خاصی بر روی سیستم شما ندارد و زمانی از آن استفاده میشه که محتویات هارد به طور کامل بارگیری نشده باشند (احتمال خیلی کم) و کاری بیهودست. همچنین به جای نصب جداگانه ی سمپ و لانچر پیشنهاد میشه پکیج کامل مخصوص آرساکیا گیم رو از Ag5.ir نصب کنید که یک دست میباشد. بدرود. 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 راه حل مشکلتان پست iErfan می باشد. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده