sotvan1 ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/mumb_logs.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: علی عزیز این بار چندمه که بعد از اپدیت لانچر ارور میده و پاک میشه من مجبورم مجدد کل تنظیمات لانچر و keybind رو انجام بدم لطفا این مشکل رو حل کنید یا لاقل اپدیت نکنید دیگه لانچرو نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 4, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 با سلام. لطفاً اروری که دریافت می کنید رو قرار بدید نه فایل لاگ. نقل قول لینک به دیدگاه
sotvan1 ارسال شده در April 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Ali گفته است: با سلام. لطفاً اروری که دریافت می کنید رو قرار بدید نه فایل لاگ. دوباره اپدیت کردین امشب دوباره پاک شد باید چیکار کنم مشکل چیه؟ فقط یکبار این اتفاق میوفته دفعه بعد اینطوریه داخل محل نصب هم یک agsa updater هست که وقتی روش میزنم لانچر باز میشه که اپدیت شه ولی این ارورو میده ویرایش شده April 4, 2021 توسط sotvan1 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه
SoheiI ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 دادا ماله شمارو نمیدونم ولی منم این ارور بعد اپدیت امروز داد پی سی خاموش روشن کردم لانچر دوباره نصب کردم اوکی شد پاک شدن keybind ها هم اگه فیکس نشده کپی کنشون ی جا بعد پیست کن اینجوری حداقل لازم نیس دوباره بنویسیشون 1 نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 6, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۵ در 23:47، sotvan1 گفته است: دوباره اپدیت کردین امشب دوباره پاک شد این مشکل را ما حل کردیم، زمانی که دوباره لانچر بروزرسانی شد امتحان کنید و بهمون اعلام کنید که مشکلتان برطرف شده یا خیر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۵ در 23:47، sotvan1 گفته است: دوباره اپدیت کردین امشب دوباره پاک شد باید چیکار کنم مشکل چیه؟ فقط یکبار این اتفاق میوفته دفعه بعد اینطوریه داخل محل نصب هم یک agsa updater هست که وقتی روش میزنم لانچر باز میشه که اپدیت شه ولی این ارورو میده با سلام @sotvan1 ببینید مشکل اول: وقتی فایل بازی خرابه و منو گیم نمیاد و میگه از لینک ArSaCiA.ir/i بازی رو دانلود کنید مشکل دوم: بدلیل خراب بودن فایل بازی و یا وجود آنتی ویروس این ارور میاد که یعنی فایل بازی پاک شده مشکل سه: عکس سه هم مثل عکس چهار مشکل داره یا فایل بازی یا آنتی ویروستون راه حل::: شما اول از همین لینکی که دادم بازی رو دانلود میکنید و بعد آنتی ویروستون رو غیرفعال میکنید و بعد شروع به دانلود لانچر و نیز نصب آن میکنید بای بای 1 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 @sotvan1 درست شد براتون؟ نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.