Omid ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام و درود خب وقتی همه /Enter میکنن توی paintball یک هاستر شما رو GH کنه توی PB و به شما هر گانی بده بعد شما شروع به زدن افراد در PB کنید مثلا اگر 33 تا زده باشد و زمانی که PB تموم میشه به هاستر بگید شما رو GH کنه جلوی PB و شما حالا /Enter کنید میبینید و وقتی اولین نفر رو بزنید میبنید که Kill های شما از +33 شروع میشه یعنی نفر اول رو بزنید تعداد کیل شما میشه 34 - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیازی نیست خودتون همین کار رو انجام بدین میبینید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 بعد به من میگی باگ هارو ریپورت میدی 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 00:49، Shxyan گفته است: بعد به من میگی باگ هارو ریپورت میدی تو ریپورت میدی من ندم؟ ویرایش شده April 2, 2021 توسط djamer King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 23 دقیقه قبل، djamer گفته است: تو ریپورت میدی من ندم؟ اوکی پس هر باگی گزارش میدم نباید چیزی بگی 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 9, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 این کار اسمش Abuse هست نه Bug. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده