SuSpEcT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 سلام به همه. بعد از مدت ها برگشتم با یک Mod Pack عالی. این مود هارو توی چند ماه جمع کردم. اگه از این مود ها خوشتون اومد در همین تاپیک اسمش رو بگید تا براتون شخصی بفرستم. برای ENB خیلی زحمت کشیدم حتما امتحان کنین( 23 روز زمان برد ادیت ENB) پیشنهاد من اینه که با Mod Loader نصب کنین Animation هارو. Fam1 Thug Skin: Tactical Aiming Animation Mod: SuSpEcT Edited ENB: سعی میکنم بهترش بکنم اگه مشکلی داشت و هر روز مود اضافه میکنم. پ.ن: 3 روز بود اشتباه نوشتم نتونستم ادیت کنم تاپیکو در 33 دقیقه قبل، SuSpEcT گفته است: 23 روز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در ۱ ساعت قبل، SuSpEcT گفته است: سلام به همه. بعد از مدت ها برگشتم با یک Mod Pack عالی. این مود هارو توی چند ماه جمع کردم. اگه از این مود ها خوشتون اومد در همین تاپیک اسمش رو بگید تا براتون شخصی بفرستم. برای ENB خیلی زحمت کشیدم حتما امتحان کنین( 23 روز زمان برد ادیت ENB) پیشنهاد من اینه که با Mod Loader نصب کنین Animation هارو. Fam1 Thug Skin: Tactical Aiming Animation Mod: SuSpEcT Edited ENB: سعی میکنم بهترش بکنم اگه مشکلی داشت و هر روز مود اضافه میکنم. پ.ن: 3 روز بود اشتباه نوشتم نتونستم ادیت کنم تاپیکو عالی بود 2 نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 4 ساعت قبل، llPrincessll گفته است: عالی بود مرسی از نظر خوب شما فقط بگم که من ENB رو نساختم فقط افکت هارو با کیفیت کردم و OC رو بهش اضافه کردم که کامل کار خودم بود و رنگو فیکس کردم که خیلی زمان برد ولی TimeCyc رو بیشترشو خودم درست کردم و فقط پایه رو دان کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 6 ساعت قبل، SuSpEcT گفته است: سلام به همه. بعد از مدت ها برگشتم با یک Mod Pack عالی. این مود هارو توی چند ماه جمع کردم. اگه از این مود ها خوشتون اومد در همین تاپیک اسمش رو بگید تا براتون شخصی بفرستم. برای ENB خیلی زحمت کشیدم حتما امتحان کنین( 23 روز زمان برد ادیت ENB) پیشنهاد من اینه که با Mod Loader نصب کنین Animation هارو. Fam1 Thug Skin: Tactical Aiming Animation Mod: SuSpEcT Edited ENB: سعی میکنم بهترش بکنم اگه مشکلی داشت و هر روز مود اضافه میکنم. پ.ن: 3 روز بود اشتباه نوشتم نتونستم ادیت کنم تاپیکو به! ببین کی اینجاس! DADASHIM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در March 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 به به داداشی D: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 عشق من سامان کجایی تو مرد؟ نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۰ در 14:49، SuSpEcT گفته است: سلام به همه. بعد از مدت ها برگشتم با یک Mod Pack عالی. این مود هارو توی چند ماه جمع کردم. اگه از این مود ها خوشتون اومد در همین تاپیک اسمش رو بگید تا براتون شخصی بفرستم. برای ENB خیلی زحمت کشیدم حتما امتحان کنین( 23 روز زمان برد ادیت ENB) پیشنهاد من اینه که با Mod Loader نصب کنین Animation هارو. Fam1 Thug Skin: Tactical Aiming Animation Mod: SuSpEcT Edited ENB: سعی میکنم بهترش بکنم اگه مشکلی داشت و هر روز مود اضافه میکنم. پ.ن: 3 روز بود اشتباه نوشتم نتونستم ادیت کنم تاپیکو اموزش نصب و.. لاقل مگفتی نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۰ در 14:49، SuSpEcT گفته است: سلام به همه. بعد از مدت ها برگشتم با یک Mod Pack عالی. این مود هارو توی چند ماه جمع کردم. اگه از این مود ها خوشتون اومد در همین تاپیک اسمش رو بگید تا براتون شخصی بفرستم. برای ENB خیلی زحمت کشیدم حتما امتحان کنین( 23 روز زمان برد ادیت ENB) پیشنهاد من اینه که با Mod Loader نصب کنین Animation هارو. Fam1 Thug Skin: Tactical Aiming Animation Mod: SuSpEcT Edited ENB: سعی میکنم بهترش بکنم اگه مشکلی داشت و هر روز مود اضافه میکنم. پ.ن: 3 روز بود اشتباه نوشتم نتونستم ادیت کنم تاپیکو Nice نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۴ در 08:11، Felatios گفته است: اموزش نصب و.. لاقل مگفتی تو فارسی هم DADA ای حرف میزنی؟ 1 نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در 19 ساعت قبل، Ryse گفته است: تو فارسی هم DADA ای حرف میزنی؟ خودت فهمیدی چی گفتی 1 نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در July 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:41، OmidGH گفته است: عشق من سامان کجایی تو مرد؟ ندیدم ببخشید چطوری امید خیلی دلم تنگ شده برات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 ما که هستیم تو کم پیدایی در 41 دقیقه قبل، SuSpEcT گفته است: ندیدم ببخشید چطوری امید خیلی دلم تنگ شده برات نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در July 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 میام بزودی تو همین تابستون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در April 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2023 در در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 17:34، SuSpEcT گفته است: میام بزودی تو همین تابستون کجایی دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در April 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2023 عالی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.