iErfaN ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 عکس از محیط کاربری: توضیحات: ریکورد در مکان های شلوغ مثل پینتبال کرش میده ، حتی هنگامی که F3 رو میزنم بعد میرم مکان شلوغ... پوشه لاگ: 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
llPrincessll ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 در 6 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: عکس از محیط کاربری: توضیحات: ریکورد در مکان های شلوغ مثل پینتبال کرش میده ، حتی هنگامی که F3 رو میزنم بعد میرم مکان شلوغ... پوشه لاگ: اره منم این مشکلو دارم @Ali لطفا رسیدگی شه 1 ?You لینک به دیدگاه
Brutalest ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 در 2 ساعت قبل، iErfaN گفته است: عکس از محیط کاربری: توضیحات: ریکورد در مکان های شلوغ مثل پینتبال کرش میده ، حتی هنگامی که F3 رو میزنم بعد میرم مکان شلوغ... پوشه لاگ: من اصلا تا "F3" رو میزنم کرش میشه حتی اگه شلوغ نباشه... Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه
OceaN ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 آره منم این مشکل کرش دارم لینک به دیدگاه
llPrincessll ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 با سلام. اگه کرش شدین از بازی میپرین بیرون ولی آیکون بازی همون جا هس. اگه برین توش یه قسمت از مپ اینطوری میشه لینک عجیبه به زودی ویدیو کرش شدن هم میزارم ?You لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 30, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 لطفاً بررسی کنید که آیا با بروزرسانی امروز این مشکل برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه
llPrincessll ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 24 دقیقه قبل، Ali گفته است: لطفاً بررسی کنید که آیا با بروزرسانی امروز این مشکل برطرف شده یا خیر. ممنونم الان دیگه کرش نمیشه بعد از بروزرسانی اینو میاد چیکار کنم؟ لینک ?You لینک به دیدگاه
MmdRF ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 15 دقیقه قبل، llPrincessll گفته است: ممنونم الان دیگه کرش نمیشه بعد از بروزرسانی اینو میاد چیکار کنم؟ لینک لانچر رو حذف و نصب کن درست میشه Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه
llPrincessll ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 اینو میاد چی کار کنم؟ @Ali @Meli @Ali رسیدگی کنین ?You لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 30, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 4 ساعت قبل، llPrincessll گفته است: اینو میاد چی کار کنم؟ @Ali @Meli @Ali رسیدگی کنین یک بار کامپیوتر خود را ریستارت کنید و سپس نسخه آخر لانچر را از arsacia.ir/launch دریافت کنید و نصب کنید. لینک به دیدگاه
Nima574 ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در 22 ساعت قبل، llPrincessll گفته است: ممنونم الان دیگه کرش نمیشه بعد از بروزرسانی اینو میاد چیکار کنم؟ لینک لانچر رو از طریق myComputer بعد در نوار بالا uninstall رو بزن لانچر رو پاک کن و بعد از ارساکیا دوباره دانلود کن لینک به دیدگاه
llPrincessll ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در 1 ساعت قبل، Nima574 گفته است: لانچر رو از طریق myComputer بعد در نوار بالا uninstall رو بزن لانچر رو پاک کن و بعد از ارساکیا دوباره دانلود کن ممنون مشکلم حل شد ?You لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 1, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده