Rakabzan ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 با سلام. چند وقتیه کلید F2 رو که میزنم اشلا شکل میکروفون اون پایین نمیاد و نمیتونم صحبت کنم میخواستم بدونم مشکل از چیه همه کارم کردم درست نشد لانچرو بازیو همه رو پاک کردم دوباری ریختم ولی درست نشد با تشکر. نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 شاید دکمه F2 کیبوردتون خراب باشه نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۸ در 11:12، KingSlayer گفته است: با سلام. چند وقتیه کلید F2 رو که میزنم اشلا شکل میکروفون اون پایین نمیاد و نمیتونم صحبت کنم میخواستم بدونم مشکل از چیه همه کارم کردم درست نشد لانچرو بازیو همه رو پاک کردم دوباری ریختم ولی درست نشد با تشکر. داداش اگه با لپ تاب بازی میکنی دکمه FN رو نگه دار بعد دکمه F2 رو بزن اگه هم برات سخته دکمهFN رو نگه دار بعد F9 رو بزن بعد برو تو ویس چت یجاش نوشته F2 اونو بزار رو X منم همین کارو کردم خیلی راحت شده ویرایش شده April 2, 2021 توسط Ariyansaneii نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smoke ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۳ در 16:50، iAriyan گفته است: داداش اگه با لپ تاب بازی میکنی دکمه FN رو نگه دار بعد دکمه F2 رو بزن اگه هم برات سخته دکمهFN رو نگه دار بعد F9 رو بزن بعد برو تو ویس چت یجاش نوشته F2 اونو بزار رو X منم همین کارو کردم خیلی راحت شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در April 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 با سلام مرسی از همکاری مشکل حل شد نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.