Mohammadhasan ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 در 9 ساعت قبل، amirpanic گفته است: دادا من اینی که میگی رو نصب کردم ولی داخله بازی میزنه شما با لانچر وارد نشدید ولی میشه بازی کرد تا فکشن نری اشکال نداره ولی اگه فکشن بری و لولت بالای ۲۱ باشه دیگه نمیتونی با موبایل وارد شی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 مرگ بر @Mohammadhasan نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 ساعت قبل، khel گفته است: مرگ بر @Mohammadhasan منطقیه نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 100% @Mohammadhasan نوبا از سرور باید بیرون برن ولی تو خیلی گلی محمد حسن جان نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid4098 ارسال شده در September 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2022 من چرا نمیتونم لانچر آندروید شماره نصب کنم این فایل نصبی که گذاشتین برای پی سی ا یا برای اندروید چطوری رو اندروید نصب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در September 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۷/۵ در 19:56، Omid4098 گفته است: من چرا نمیتونم لانچر آندروید شماره نصب کنم این فایل نصبی که گذاشتین برای پی سی ا یا برای اندروید چطوری رو اندروید نصب کنم عزیزم هنوز اندروید ساپورت نمیکنن ولی دارن رو lancher android کار میکنند میخوای سمپ دانلود کنی یه سرچ تو اینترنت کن یا تو فروشگاه پلای سرچ کن میاد ویرایش شده September 28, 2022 توسط erfan110 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.