ImSoroush ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش مهربان بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (۰۴:۰۰)-(۲۲:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدرش عشقه به فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaMeD77 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و خوش رو و فعال در کمک ب دیگر بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند در کمک ب دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دقیقا با روحیاتم و علاقم سازگاری داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ngnfnnf ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت الا ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Ngnfnnf عکس از بازی نزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: آرین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با اخلاق درس خون. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۷ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 01:00 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در آمد خوب معلمی با اخلاق و بهترین لیدر و ساب لیدر های عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فک می کنم میتونم برای همه بهترین باشم و ۱۰۰ خودمو بزارم برای فکشن و تلاش زیادی کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از ۱۵ بار همیشه توی فروم هستم و حدود ۱۰۰ تا ارسال میزارم توی فروم کلا فعالم. ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Bullet 1 نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza15 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در اقلیت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شخصی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKandar ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: کوروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , صبور و خوشبین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): با حاله و خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Polaris ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلن فکشن نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من این کار را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که برای بچه های سرور موفیده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5یا6 1 نقل قول ℋℯℓℓℴ, ℐ'𝓂 ℘ℴℓ𝒶𝓇𝒾𝓈, 𝒶ℓℓ 𝓈ℯ𝓇𝓋ℯ𝓇𝓈 ℴ𝒻 𝒜𝓇𝓈𝒶𝓀𝒾𝒶 𝒢𝒶𝓂ℯ 𝒶𝓇ℯ 𝒻𝓇𝒾ℯ𝓃𝒹𝓈 𝓌𝒾𝓉ℎ 𝓂ℯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILAD1390 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحوصله و با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (03:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7الا8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
9w9dhebedihwieud ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14سال • اسم واقعی: محمدمرصاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درگذشته فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب مقام 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
POraNG ارسال شده در 26 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - با تجربه - تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟+11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول در نومیدی بسی امید است پایین شب سیه سپید است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.