iPOWER ارسال شده در جمعه در 14:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر انرژی اماده خدمت به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب در امد و تجربه کردن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در جمعه در 14:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:59 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: مهدیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش دانا عاقل صبور توانا خونسرد درون گرا با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای پیشرفت خود و رفتن به دسته های بالاتر و تجربه جدید تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bedro123 ارسال شده در جمعه در 15:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: جاوید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 الی 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون مناسبه برام و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taha11228 ارسال شده در جمعه در 15:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایه و دوستار ارپی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 _01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به معلمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به مدیر فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در جمعه در 15:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Said ارسال شده در جمعه در 15:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب و مهربون و اهل کار... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RUstageBLood ارسال شده در جمعه در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و جدی در بحث انجام وظایف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2تا 7الی8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه به این فکشن دارم و در بحث انجام وظایف درنگ نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در جمعه در 18:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soheil1387 ارسال شده در جمعه در 18:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سهیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با نظم مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن از فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMiREF ارسال شده در جمعه در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:34 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: رفیق باز با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 - کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم و میخوام کسب تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lukey ارسال شده در جمعه در 20:54 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در جمعه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:06 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاینم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن خوبی نبود . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟از بچه هاش خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میدونم ک اعضا و لیدر با تجربه و خوبی رو داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار. نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در جمعه در 21:17 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:17 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ملایم دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آدمی باهوش و سخت کار. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در جمعه در 21:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:55 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NaakHoDaa ارسال شده در جمعه در 22:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 02:00 و 14:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در این فکشن موفق ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راحت در این فکشن کارم رو انجام میدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alinasiri87 ارسال شده در جمعه در 23:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون با ادب و عجول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 21:00 11:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم معلم باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در دیروز در 03:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:07 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 22:24، AlCheMy گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب آروم گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:, در فکشنی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون میخواهم رنک ۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار اصلاحیه نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khande ارسال شده در دیروز در 03:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:56 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی مهربان. سخت کوش، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp30 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستام اینجا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در دیروز در 05:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 9 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون با ادب و عجول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 21:00 11:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم معلم باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در دیروز در 05:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در دیروز در 06:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی • اسم واقعی: ۱۶ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال باهوش و بااعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اول فکشنه این • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه، حضور بعضی از افراد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SydSina ارسال شده در دیروز در 07:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول بآ قآنونِ خودِت زِندِگی کُن اینجآ پُشتِ سَر خُدآ عَم حَرف میزَنَن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در دیروز در 08:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:09 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: سهند • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ تا ۱۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیرا خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا در این فکشن بده ام و خیلی ازش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا خوش اخلاقم و صبور • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ تا ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در دیروز در 08:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاینم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن خوبی نبود . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟از بچه هاش خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میدونم ک اعضا و لیدر با تجربه و خوبی رو داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار. نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bodybuilder ارسال شده در دیروز در 09:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.