SpartanWarrior ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲ تا۱۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ بار هم اکنون، SpartanWarrior گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲ تا۱۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ بار نقل قول https://img7.ir/images/78670420679945959015.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aee ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 2 سال • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی اروم و بی صبر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متفاوته • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ متفاوته خیلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AF0 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: افشین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ قوی باهوش شب گرد مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن خیلی راضی هستم و دوست دارم به این فکشن بیایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5تا 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahmoodBarr ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمود • در چند کلمه خود را توصیف کنید: هوشیار پور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 19:00 - 00:00 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این شغل است که اتا نمیتونم خوابشو ببینم ارزو دارم معلم شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون شغل پر کار و ارامی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الا ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.