AMOEHSAN ارسال شده در شنبه در 18:32 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳ الی ۱۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCANIA ارسال شده در شنبه در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:36 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.اکتیویتی زن. فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):من در معلمی مهارت دارم و فعال هستم امیدوارم فکشن معلمی فکشن خوبی باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی دارد. علاقه زیاد. کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در شنبه در 18:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صداقت کامل صبر حوصله دقت باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 14:00 18:00تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خداحافظی موقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): SI دوست داشتنی هستش و هر فکشنی بهت نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mazhar ارسال شده در شنبه در 18:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در شنبه در 18:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی اکبر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علاقه مند به فکشن معلم و کسب درامد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۴ ساع • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند و کسب درامد مالی و بیکار نچرخیدن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا به این فکشن علاقه دارم و مدت هاست دوست دارم به این فگشن بیایم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶بار نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در شنبه در 18:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی، گانر، نترس و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد در این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GENERALCG ارسال شده در شنبه در 18:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:15 - 19:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
killmonger ارسال شده در شنبه در 18:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ،مشتی،بامرام،عشق کار،گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در شنبه در 18:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقهی بیشتری دارم و این فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در شنبه در 18:48 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:48 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده شنبه در 18:48 توسط SpoiLer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfan11228 ارسال شده در شنبه در 18:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:49 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، گیمر، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه های جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده شنبه در 18:50 توسط erfan11228 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightStorm ارسال شده در شنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:51 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،ساکت،کوشا و مرتب • روزانه چقدر بازی می کنید؟7h • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون عاشق خدمات به مردم و کلا مجوز دادن رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ بار نقل قول :𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HYDo ارسال شده در شنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ،مشتی،بامرام،عشق کار،گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 الی 03:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در شنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:51 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون قانون مدار خوش مشرب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از این فکشن خیلی خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین فکشن مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار ویرایش شده شنبه در 18:51 توسط Wandy نقل قول کسی به ما شک داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در شنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - با مرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در شنبه در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام و باحوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم به دلیل محرومیت از سرور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن مورد علاقه ی من است و میخوام در این فکشن پیشرفت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tsunami ارسال شده در شنبه در 18:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:55 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:احمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان قانون مدار خوش تیپ • روزانه چقدر بازی می کنید؟بالا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):01:00 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کسب تجربع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raper ارسال شده در شنبه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:56 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش متمرکز بدون استرس قوی کمک به محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گفتم برم فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم. و اکتیویتی راحتی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی هاش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNobl ارسال شده در شنبه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:00 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق و صبور و منظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp 80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به شغل معلمی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با قوانین این فکشن به خوبی آشنا هستم و میتونم موفق بشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده شنبه در 19:02 توسط MrNobl اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 19:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):پول خوب لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10بار نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pasha29wk ارسال شده در شنبه در 19:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با حوصله با تربیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردیدFP80: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):الاقه دارم به معلم بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همیشه دلم میخاست له فکشن معلم برم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ الی ۱۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToofanBlacK ارسال شده در شنبه در 19:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، صبور ،آرام، دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۷ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای خوبی برای کارکردن است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰الی ۱۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در شنبه در 19:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی - خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیرکشی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در شنبه در 19:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 5 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingbnana ارسال شده در شنبه در 19:17 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی - خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: متاسفانه نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.