Arshiyaa ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علاقه به گیم علاقه به گانری و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ تا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون در کنار لیدر خوب و با تجربه میخوام باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه به رانندگی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . صبور . دارای روحیه کار تیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 - 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱5:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل علاقه به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم و میتوانم برای این فکشن فرد مفیدی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر عالی و اعضای بسیار خوش اخلاق • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
a1300 ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس مهربان با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 19:00 - 24:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم معلم شوم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با آن راحت هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵الی ۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم صبور،خون سرد،و بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 یا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00:12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس میکنم قرار است جایی خوبی برایم باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ECLOZAPINE ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب پر کار فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الی7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بسیار زیاد و کمک رسانی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ملیکا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - صبور - پایبند به قوانین هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم به افراد لایسنس بدم و به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باهاش اشنایت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoCfIEld ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم خیلی اروم و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 5 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 3:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون از بچگی دوست داشتم معلم شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همه دوستان بهم گفتن بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 1 تا 2 باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Said ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: فرهاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون کاری به کسی ندارم اگه اون به من کاری نداشته باشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت بتونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ازش خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم و شرایتشو دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و شرایتشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAryan ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هانا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم محترم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ارومم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2الی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein88 ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: معین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (8:00 - 11:00) - (17:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم در این فکشن کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moltaafet ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال . با ادب . عاشق گیم انلاین . و عاشق ارساکیا گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ - ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و عاشق فکشن ام و فکر میکنم جای خوبی برایم است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و فکر میکنم جای خوبی برایم است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Moltaafet نقل قول : My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKOT2 ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . سری . دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم بودن را دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم بهترین از نظر من برای خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 یا ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pesar4k ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک فرد باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):معلمی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو هیچ فکشنی نیستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه بیشتر (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد و من برای انجام وظیفه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: غلامرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بیکار، غیر قابل وصف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 دقیقه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 الی 00:10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بیکاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهتر از ttc و مدیکه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هیچ بار ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط FrozenThrone نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.