AF0 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه رنک ۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AF0 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم متأسفانه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه رنک ۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FariB ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و مهربان وخوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALICJ ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.خوش رفتار.صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم این فکشن را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال با تجربه کاربلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Быть хорошим – это прекрасно, но для человека, который это ценит. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخواهم این فکشن را تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SENSO ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و رفتار خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که میتوانم به این فکشن خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArkaDash ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۲۱ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش دانا پیگیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم که ترک کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خودمو مناسب میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
elmanporo ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلن فکشن نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من این کار را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که برای بچه های سرور موفیده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سهند • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال، صبور ،با ادب خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا قبلا در این فکشن بوده ام و حس خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا با مردم خوش اخلاق و با ادب بر خورد میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir405 ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و دوست دارم به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستام اونجا هستن و بهم پیشنهاد میکنن و منم علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMin2005 ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 10 شب یا 8 شب تا 4 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چونکه میدونم ادم صبوریم و این فکشن به من کمک میکنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 20 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kobel ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر عطا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم با صبر و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنه قبلی نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehshad ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:2fw • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ الی ۱۰ ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:با لیدرش حال نکردم استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه ، کسب تجربه های جدید از سرور، سرگرمی، کمک به بازیکنان و ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه، حضور بعضی از افراد و ... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار درروز ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط BlackOcean نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Said ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و خوش قلب پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۱۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با من سازگاره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurviveL ارسال شده در 36 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 36 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 الی 11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ معلمی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.