imtaha ارسال شده در شنبه در 19:48 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:48 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تلاشگر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت متقاضیان ورود به اقلیت School Instructor. اقلیت School Instructor به 3 عدد عضو فعال و واجد شرایط نیاز دارد. در صورت تمایل و واجد شرایط بودن میتوانید پست عضویت قرار دهید. * توجه: 1- تا 48 ساعت مهلت ارسال پست دارید. 2- فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل کنید. 3- شما میتوانید با اکانت فروم (Account Forum) تنها برای یک نفر پست بزارید. 4- به حداقل ها و ساعت های پلی دادن توجه کنید و مطالب خواسته شده را به درستی تکمیل کنید. ویرایش شده 15 ساعت قبل توسط Arda نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanay ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سانای • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 12:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه کردن و کمک به دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMohammad ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال آرام خوش اخلاق گیمر عاشق گیم ارساکیا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت ۱۲ تا ۴. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از معلم بودن خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار. نقل قول My account My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneLion ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:عاشق بازی های آنلاین و همچنین آرسا کیا گیم و رانندگی و فوتبال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بخاطر وجود شغل واحد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون عاشق خدمات به مردم و این فکشن هستم و کلا مجوز دادن رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که میدونم که میتونم عضو خوبی باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط LoneLion نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: نگار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون.صبور. دانا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2ظهرتا .3شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون از فکشنی که توش بودم خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6.7 نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrshadw ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یونس • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پور انرژی اتمی آرم سر به زیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00~~18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندم زیاد زیاد بیش از حد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی فکشن خوبی عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط Mehrshadw نقل قول انسان موجودیست که زیاد موجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnSolved ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی، با مرام، خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیکارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب پر کار مرتب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰-۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بشدت زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و قصد کمک دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۴ :My account ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط BEATBOX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ترانه • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - صبور - آرام - با ادب - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پیوستن به اقلیت - علاقه مندم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین مسلط هستم و فعالم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۱۵ بار. نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirgangster ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(06:00-15:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون.صبور. دانا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی است ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط Mamazi کامل کردن پست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lukey ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRJAPAN ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کم بود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و دوس دارم خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا ی بار تو فکشن بودم جای عالی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۲ نقل قول آࢪزۅ.باش.نہ_خاطࢪه کسیو_آرزو_ڪن_کہ_آرزوتــو_داشت_باشہ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐁𝐮𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐨𝐟 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SargoZashT ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دستیابی به مقام بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوبی که داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش مهربون صبور نیکو کار ریاضی دان تاریخ شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای اینکه علاقه مندم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه داشتم تا به حال • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، سخت کوش، پرتلاش، دلسوز ، با ادب، درون گرا، احساساتی، قابل اعتماد، تابع قوانین، پر انرژی، دارای روابط عمومی بالا، با دقت، دارای حافظه ی ماهی، منطقی، با سواد، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 و 20:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک به دیگران رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMOEHSAN ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ الی ۱۴ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TOOTHLESSS ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5الا6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SydSina ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول بآ قآنونِ خودِت زِندِگی کُن اینجآ پُشتِ سَر خُدآ عَم حَرف میزَنَن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarGod ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدمی صبور و موفق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ تا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون خوبه و کار های آسانی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کمک به دیگران کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی حضور نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم و میخوام از این فکشن کسب درآمد کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ باز ویرایش شده 13 ساعت قبل توسط AlCheMy نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عبدالباقی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش تسلط دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.