waterboy ارسال شده در سهشنبه در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 11 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخوام به بقیه کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1یا2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1363amirhosein ارسال شده در سهشنبه در 19:42 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و باحوصله و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه زیاد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoGonde ارسال شده در سهشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:01 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بازی های آنلاین و سمپ رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ یا ۹ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم جایی خوبی هست و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و اعضای خوبی داره و کلا فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoyDark ارسال شده در سهشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:01 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان راست گو در تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 | 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن جالبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوب این فکشن ملایم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار ویرایش شده سهشنبه در 20:02 توسط BoyDark نقل قول V͇̿I͇̿P͇̿Alone boy in the dark nightV͇̿I͇̿P͇̿ Theͥ Bͣoͫss لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirali8741 ارسال شده در سهشنبه در 20:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر بامرام و ساب لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lukey ارسال شده در سهشنبه در 20:51 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در سهشنبه در 21:16 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،قوی،پرشور و هیجان،باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین4تا 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه فراوان به این شغل دارم و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن مهارت کامل در این شغل و تجربه بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4،5بار نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodOfCheaterS ارسال شده در سهشنبه در 22:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:01 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17+ • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش بامعرفت خوش حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته گی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ار دو گرفتن و پیش ب سوی دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره و برای ار دو گرفتن ب دسته ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17+ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش بامعرفت خوش حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته گی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ار دو گرفتن و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره و برای ار دو گرفتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ ویرایش شده سهشنبه در 22:03 توسط GodOfCheaterS درست کردن کلمات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mebiyezmo20 ارسال شده در سهشنبه در 22:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : سن واقعی:17 اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقهمند گیم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13تا 12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ به دلیل علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در سهشنبه در 22:37 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ملکا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو، با اعتماد به نفس، با ادب، منصف و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم حضور در اقلیت پیشین • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه و کسب حقوق • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس سازگاری و پیشرفت بدون حاشیه با توجه به خلق و خو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در سهشنبه در 22:39 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و باحوصله و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (09:00 - 19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه علاقه زیاد دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SALVATOREH ارسال شده در سهشنبه در 23:16 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 23:16 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، قانونمدار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب رنک +۲ و کسب تجربه این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirjansuz ارسال شده در سهشنبه در 23:45 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 23:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه سخت گیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 14:30 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رنک دو شدن و علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعال سخت گیر لیدر عزیز • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8+ نقل قول 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirgt ارسال شده در دیروز در 00:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):از 8تا 3بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای کمک به سرور و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باکار اشنا هستم و فعال هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moj ارسال شده در دیروز در 07:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:04 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مجتبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROXA ارسال شده در دیروز در 08:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-صبور-بخشنده-عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آن را در وجودم حس میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸بار ویرایش شده دیروز در 08:22 توسط ROXA اشتباه کوچک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OnsShoT ارسال شده در دیروز در 08:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام-مهربان-مردمدوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم چون نمیتونستم کمکی کنم ولی الان میتونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILAD1390 ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟2الا3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(08:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون ازش زره شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون معلم شوم و این بازی را خیلی دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون معلم شوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7الا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHossein ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دلید خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط TheHossein نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliyajr ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر تلاش و آروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 تا 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dayiee ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دایی هستم ارادت داریم به همه با مرام مشتی با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 11:00 - 13:00): (14:30-16:30)و(22:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع بدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام کل فکشن هارو تجربه کنم قدیم هم فکشن بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirgang86 ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: روهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پر انرژی و فعال • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3الی5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این اقلیت دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل س سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا در این در آمد خوبی به دست می آورم و اینکه به معلمی علاقه بسیار زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhAnZaDeH ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق و خوش رفتار با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی 15 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00-23:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون برای رنک دو گرفتن و رفتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مندم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی10 ویرایش شده 20 ساعت قبل توسط KhAnZaDeH اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.