TKFLASH ارسال شده در دیروز در 10:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: roham • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۴ تا ۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گرفتن R2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahmoodBarr ارسال شده در دیروز در 12:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:07 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14. • اسم واقعی: محمود. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال سریع باهوش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (22:00 - 19:00). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن فعالی است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبی است و میخاهم به فکشن بیایم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHossein ارسال شده در دیروز در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:00 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دلید خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار My Account نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
behzadasasin ارسال شده در دیروز در 17:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: بهزاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و عاشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و پول خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARADOX7 ارسال شده در دیروز در 18:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:07 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ، وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد دارم به ایت فکش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imtaha ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: طاها • اسم واقعی: 15 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تلاشگر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iillia ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • • اسم واقعی: ایلیا .سن واقعی:14 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم سر به راه و عاقل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عزیزم عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون که علاقه دارم و میدونم که میتونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخام به ارساکیا خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:2 ویرایش شده 22 ساعت قبل توسط iillia اسم رو سن گزاشته بودم سن رو اسم گزاشته بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoyDark ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با استعداد قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 ||| 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبی هست برای بنده مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 31 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ملایم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:30 الی 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ملایم دوست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: حداقل 50 بار 1 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ ♥Game Over♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad18 ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بیکار با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00:14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای پول و رنک بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای پول و خدمت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohamadWilson ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور باهوش با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این کار آشنایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramin2023102133 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: رامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساکت و اروم بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 3:00 3:00 - 7:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SALVATOREH ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، قانونمدار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل کامل نکردن ساعات بازی کرده ماه کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دریافت رنک +2 و تجربه این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و اینکه لیدر خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.