AghaSamir ارسال شده در November 22 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سمیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب، صبور، آروم، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خسته کننده ای بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تو این فکشن بودم و دوست دارم دوباره معلم بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته و پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi24 ارسال شده در November 22 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: mahdi • در چند کلمه خود را توصیف کنید: mehraban • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7saat • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4asrva10shab • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:doost nadashtam • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):dost daram in factiono • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ alaghe daram khosham meyad • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 bar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 22 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22 درود: درخواست هایه شما بررسی شد @SydSina در خواست شما رد شد. (عکس اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل باید باشه) @Deaths درخواست شما رد شد. (در اقلیت دیگری حضور دارید) @aee درخواست شما رد شد. (در اقلیت دیگری حضور دارید) @abdulbaqi در خواست شما رد شد. (عکس اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل باید باشه) @Soionor در خواست شما رد شد. (فرم را بدرستی پر نکردید) @ronildo در خواست شما رد شد. (درخواست تکراری) @taha89 در خواست شما رد شد. (فرم را بدرستی پر نکردید) @erfan11228 در خواست شما رد شد. (دارایه تنبیه اقلیت) @amirkz در خواست شما رد شد. (اسم واقعی شما باید فارسی نوشته بشه) @AMuARsaM در خواست شما رد شد. (درخواست تکراری) @TheTopRaK در خواست شما رد شد. (نداشتن عکس اطلاعات کاربری) @AghaSamir در خواست شما رد شد. (درخواست تکراری) @mahdi24 در خواست شما رد شد. (فرم باید فارسی نوشته بشه) مابقی پست ها قبول و اولویت بندی شدند 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 1 نقل قول < 𝐂𝐫𝐮𝐥𝐬 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 سلام خدمت متقاضیان عزیز School Instructors ؛ لازم به ذکر است که فکشن به عضو متعهد، فعال و سخت کوش نیازمند است، در صورتی که شرایط لازم را در خود میبینید به ارسال درخواست عضویت اقدام کنید. نقل قول < 𝐂𝐫𝐮𝐥𝐬 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی حوصله _ فضول- ازار دهنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم به این فکشن بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده December 1 توسط TeacherAmin کلمات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول ᴍʏ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ: ᴍʏ ʙʀᴏᴛʜᴇʀ'ꜱ: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گانر دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2ای 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بخاطر این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر یا فکشن های دیگه بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردت و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: ایدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی آدم با ادب و شوخ تب هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۲ تا ۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن مقام و کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein88 ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: معین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک فرد باادب. با مرام باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 7:00 - 11:00)و( 19:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم در این فکشن کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به معلمی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirFarBod ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با مرام با نظم احل دل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):06:00 - 08:00 12:00 -02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):من علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اعتماد به نفس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی صبور مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00-2100 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و کمک به دیگران • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnSolved ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی، با مرام، خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیکارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مبینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، بامرام،صبور،هدفمند،مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه علاقه دارم. چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه قبلا اینجا بودم و رنک پنج ام بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۹ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر تلاش کم حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئن هستم که جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با انرژی و پای کار و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون من میخوام در این فکشن کار کنم و خودمو نشون یدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من دوست دارم بزرگ شم معلم شم و اینجا هم دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deaths ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 (ویرایش شده) کس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب بسیار خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (6:00:12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید :نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به کمک کردن به دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه بهش دارام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار ویرایش شده December 1 توسط Deaths نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و باهوش و شوخ و باهوش و پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم تجربه لازم را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حیدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rommstein ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، سختکوش ، جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و همکاران خوبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کم بود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم خیلی و خیلی عاشق رانندگی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عتماد به نفس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 بار نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Double ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: متعهد به کار و وظیفه، پر تلاش و مسولیت پذیر و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ تا ۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Specter ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع با اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیتم در سرور زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samantaa ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عسل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، صبور،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 ویرایش شده December 1 توسط samantaa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.