VirusZone ارسال شده در شنبه در 13:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به معلم خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در شنبه در 13:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر تلاش، با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت تا ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن لیدر خوب و ایجاد تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در شنبه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ملینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوشگل کاربلد خوش اخلاق صبور موفق باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم فعالیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kodetagar ارسال شده در شنبه در 14:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور جسور تنومند و خوداگاه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) 23:00 - 14:40 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم عزیزم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ای که من به این فکشن داشتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه که باشه جایگاهی میشه مثل خونه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salam ارسال شده در شنبه در 14:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:23 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و باحوصله و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:30 - 20:30) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه زیاد دارم و در این فکشن مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
omed20 ارسال شده در شنبه در 15:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان اهل رفاقت و صداقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم مشغول کار در اقلیت باشم دوست دارم برای دیگران یه آدم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به دیگران کمک کنم و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABOLFAZL15 ارسال شده در شنبه در 15:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در شنبه در 16:26 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه و علاقه دارم و معلم خوبی میشم (حداقل چند کلمه): تجربه کنم و به اهدافم برسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه و همیشه معلمی دوست داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moj ارسال شده در شنبه در 16:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:46 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: مجتبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار ویرایش شده شنبه در 16:47 توسط moj نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Resurrect ارسال شده در شنبه در 16:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، جدی ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در شنبه در 16:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ممد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟120بار نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در شنبه در 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، جدی ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTin2010 ارسال شده در شنبه در 17:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ_باجنبه_پایه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳ تا ۱۵_۲۰ تا ۲۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و فعالیت زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rooin ارسال شده در شنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، مهربان ، دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HiRoTo ارسال شده در شنبه در 18:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:49 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بهراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KillShOt ارسال شده در شنبه در 18:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال-خوش اخلاق-راستگو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (23:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در شنبه در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بنده خوش اخلاق صبور قوی باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا 19:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای پول در آوردن ک تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من خوش اخلاق و مهربان و صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tahaM2 ارسال شده در شنبه در 19:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:05 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربون ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (23:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و راحت بودن برای اولین فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RebeL ارسال شده در شنبه در 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمود • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فوق العاده باهوش و قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3،4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدت طولانی آنلاین نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای من خالیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول !We Keep It Real Around Here لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfan11228 ارسال شده در شنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:01 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،گیمر،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 03:00 یا 01:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده شنبه در 20:02 توسط erfan11228 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Giti ارسال شده در شنبه در 20:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: گیتی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع با اخلاق و صبور با عشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیتم در سرور زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ ۵ بار 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mebiyezmo20 ارسال شده در شنبه در 20:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:15 اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقهمند گیم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13تا 12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ به دلیل علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeetGamer ارسال شده در شنبه در 20:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:49 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به معلم خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در شنبه در 21:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و کارکن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 03:00 تا 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حال کردم باهاش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در شنبه در 22:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: شقایق • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یه آدم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کسب تجربه و اکتیویتی مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 1 نقل قول دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.