Vanellope ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: یاغمور • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ssii ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00_17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن مورد علاقه ی من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSamir ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 @OverGrownدرخواست عضویت شما تایید شد.1 @Ragerدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید(چرا فکشن قبلی را ترک کردید: جواب داده نشد) @AMOEHSANدرخواست عضویت شما تایید شد.2 @Malدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید) @GereftaRدرخواست عضویت شما تایید شد.3 @ThunderStormدرخواست عضویت شما تایید شد.4 (فقط برای اکانت thunderstorm و بقیه پست های شما رد میشود) @GaDAmirدرخواست عضویت شما تایید شد.5 @MATINajabدرخواست عضویت شما تایید شد.6 @LONiCدرخواست عضویت شما تایید شد.7 @KINGBATMANدرخواست عضویت شما تایید شد.8 @SAADدرخواست عضویت شما رد شد.(ساعت را به درستی تکمیل نکردید) @Amircr7rدرخواست عضویت شما تایید شد.9 @Vittoدرخواست عضویت شما تایید شد.10 @rezaeeدرخواست عضویت شما تایید شد.11 @KrillZدرخواست عضویت شما رد شد.(حضور داشتن در اقلیت دیگر) @iWTدرخواست عضویت شما تایید شد.12 @Oxigenدرخواست عضویت شما تایید شد.13 @parsa0750درخواست عضویت شما تایید شد.14 @ALIREZA1234درخواست عضویت شما تایید شد.15 @MMM2471درخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید) @Emadmirzaدرخواست عضویت شما تایید شد.16 @KrillZدرخواست عضویت شما رد شد.( فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید و شما موظف هستید برای یک نفر درخواست عضویت را قرار دهید) @HosseinTakدرخواست عضویت شما تایید شد.17 @Eternalدرخواست عضویت شما تایید شد.18 @SCFدرخواست عضویت شما رد شد.(ساعت را به درستی تکمیل نکردید) @FriendOfGodدرخواست عضویت شما تایید شد.19 @Vanellopeدرخواست عضویت شما تایید شد.20 @ssiiدرخواست عضویت شما تایید شد.21 @AghaSamirدرخواست عضویت شما تایید شد.22 12 دقیقه قبل، Dolphin گفته است: @OverGrownدرخواست عضویت شما تایید شد.1 @Ragerدرخواست عضویت شما تایید شد.1 @AMOEHSANدرخواست عضویت شما تایید شد.2 @Malدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید) @GereftaRدرخواست عضویت شما تایید شد.3 @ThunderStormدرخواست عضویت شما تایید شد.4 (فقط برای اکانت thunderstorm و بقیه پست های شما رد میشود) @GaDAmirدرخواست عضویت شما تایید شد.5 @MATINajabدرخواست عضویت شما تایید شد.6 @LONiCدرخواست عضویت شما تایید شد.7 @KINGBATMANدرخواست عضویت شما تایید شد.8 @SAADدرخواست عضویت شما رد شد.(ساعت را به درستی تکمیل نکردید) @Amircr7rدرخواست عضویت شما تایید شد.9 @Vittoدرخواست عضویت شما تایید شد.10 @rezaeeدرخواست عضویت شما تایید شد.11 @KrillZدرخواست عضویت شما رد شد.(حضور داشتن در اقلیت دیگر) @iWTدرخواست عضویت شما تایید شد.12 @Oxigenدرخواست عضویت شما تایید شد.13 @parsa0750درخواست عضویت شما تایید شد.14 @ALIREZA1234درخواست عضویت شما تایید شد.15 @MMM2471درخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید) @Emadmirzaدرخواست عضویت شما تایید شد.16 @KrillZدرخواست عضویت شما رد شد.( فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید و شما موظف هستید برای یک نفر درخواست عضویت را قرار دهید) @HosseinTakدرخواست عضویت شما تایید شد.17 @Eternalدرخواست عضویت شما تایید شد.18 @SCFدرخواست عضویت شما رد شد.(ساعت را به درستی تکمیل نکردید) @FriendOfGodدرخواست عضویت شما تایید شد.19 @Vanellopeدرخواست عضویت شما تایید شد.20 @ssiiدرخواست عضویت شما تایید شد.21 @AghaSamirدرخواست عضویت شما تایید شد.22 تکمیل و صحیح شدن اولویت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi1mmmmm ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد صبور پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که به این فکشن علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imtaha ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صادق مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد مناسب و راحت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تلاشگر هستم و صبر زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iWT ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان زیبا پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه زیاد به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی که به فکشن دارم من را جذب کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده October 18 توسط iWT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SAAD ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی:14 • اسم واقعی: سعد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:۲ الی ۴ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iWT ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان زیبا پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه زیاد به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی که به فکشن دارم من را جذب کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده October 19 توسط iWT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezza ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 ===================================== با عرض ادب واحترام خدمت متقاضیان محترم اقلیت School Instructors به عضو فعال نیاز دارد. در صورت تمایل برای پیوستن در اقلیت پست عضویت قرار دهید. نکته: تا 48 ساعت بعد از این پست شما میتوانید درخواست عضویت خود را قرار دهید! ======================================= در پناه حق _________________________________________________ هر گونه ایجاد مزاحمت برای لیدر یا صاب لیدر در موضوع تست باعث رد شدن شما می شود. _________________________________________________ 1-فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل کنید. 2-برای درخواست عضویت شما نمیتوانید از اکانت مولتی (Multi) برای حضور داشتن در اقلیت School instructor استفاده کنید. 3-شما میتوانید با اکانت فروم (Account forum) برای یک نفر پست بزارید. 4-به حداقل ها و ساعت های پلی دادن توجه کنید و مطالب خواسته شده را به درستی تکمیل کنید. «««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««« ((به مطالب ذکر شده توجه کنید تا در درخواست عضویت شما تداخلی رخ ندهد)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ملیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون،جدی، مصمم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 الی 00:00 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و فکشن خوبیه و اینکه علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ ------------‐----------------------------------------------------------------- •.. جز تو کسیو نیستم اخه ..•! ♡0276♡ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی،باهوش،دانا،توانا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00--- __---22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ،رنک داشتن، مسئولیت پذیر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه، کمک کردن به پلیر ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰ 7 دقیقه قبل، FunY گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VoRTeXKinG ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):جای مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vitto ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریو • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق حرفهای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی زیاد (بالای ۱۲ ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و مهارت بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت مستمر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳-۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، صبور، کم حرف، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ یک الی دو ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه و ارزشمند بودن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، گیمر، مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ یک الی دو ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه و پیدا کردن دوست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zarathos ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، شوخ، متفکر، قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ دو الی سه ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نداشتم دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه و پیدا کردن دوست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار راه بندازه خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، گیمر، مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ یک الی دو ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه و پیدا کردن دوست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، سخت کوش، پرتلاش، دلسوز ، با ادب، درون گرا، احساساتی، قابل اعتماد، تابع قوانین، پر انرژی، دارای روابط عمومی بالا، با دقت، دارای حافظه ی ماهی، منطقی، با سواد، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 و 20:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yusefyuasin ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید:ادم خوب و مهربانی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-16:00_ 19:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ای دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 3 باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vanish ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش علاقه زیاد داشتن به فکشن معلمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ ۱۲:۰۰ تا ۱۶:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم به نادرت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلمی عاشقشم و اماده کمک به مردم عزیز هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم با حوصله گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشنو دوست دارم و میخوام از این فکشن کسب دآمد کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrhajepram ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال باهوش و علاقه مند به معلمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۱۷:۰۰ ۱۷:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه (حداقل چند کلمه):عاشق معلمی و لایسنس دادن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.