amirtatal11228 ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم با ادب و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا6غروب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقخ شدید ب این فکشن دارم معلم خیلی خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اون چیزی ک من علاقه دارم هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7تا8بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و متمرکز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 41 • اسم واقعی: اسگر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اون دیگه رفته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من همچین فکری نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار ویرایش شده February 4, 2023 توسط Bad . نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKiarash ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول :My accounts :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminziagamer ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . کاری . جالب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون معلمی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم و تو کارم واردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده February 4, 2023 توسط arminziagamer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر, بافر, صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killme ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنلسن واقعی: • اسم واقعی: اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیبا جسور مطمئن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (24:00 - 03:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست خیلی وقت پیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killme ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیبا جسور مطمئن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (24:00 - 03:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست خیلی وقت پیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ویرایش شده February 4, 2023 توسط Killme اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اون دیگه رفته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من همچین فکری نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار ویرایش شده February 5, 2023 توسط HarbarD 1 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 با سلام و احترام خدمت تمامیه عزیزان تمامی درخواست های قبل رد شده و جهت عضویت دوباره درخواست خود را بگدارین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amanita ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ یا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشنیه که هم باهاش میسازم هم حقوق و آدمای خوبی داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ تا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر, بافر, صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xrage ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷/۵ • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بنده آدم با ادب سخت گیر در کارم با اخلاق دل سوز مسعولیت پذیر توانا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 3 تا 11 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیر نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای این که به این شغل علاقه بسیار زیادی دارم و میتونم نسبت به فکشن های دیگه موفق تر باشم و علاقه خواصی به معلمی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این شغل بسیار علاقه دارم و مطمعنم که میتوانم بسیار خوب در این شغل موفق باشم و به مردم خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی عادی، آرام و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زمان های مشخصی نداره ولی اکثرا 19 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات بسیار • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه + درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ توش بودم و با همه چی توش آشنا هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ بار نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و متمرکز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amsabo ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سامی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه باحالیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نزدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همین طوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EyCin ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: رفاقتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 ظهر 5 غروب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همیطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار ویرایش شده February 5, 2023 توسط James نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اون دیگه رفته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من همچین فکری نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 32 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی - فعال - با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیبا جسور مطمئن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (24:00 - 03:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست خیلی وقت پیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 @Amanita, @FeaRLeSS, @Xrage, @SaeedAlpha, @Erfan, @Amsabo, @James, @HarbarD, @TiTawN, @Awrsh, با احترام، به ترتیب اولیت از شما تست گرفته میشود، لطفا در بازی حضور داشته باشین و منتظر تماس بنده باشین.(به هیچ عنوان تماس نگیرین) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmuReza ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 االی 2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید نباشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAURIEL ارسال شده در February 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیبا جسور مطمئن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (24:00 - 03:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست خیلی وقت پیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminziagamer ارسال شده در February 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . کاری . جالب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون معلمی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم و تو کارم واردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.