Matinclever ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: متین • اسم واقعی: 16 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحوصله با پشت کار با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به علت اینکه به این فکشن علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای به علت علاقه من به این فکشن روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک آدم عادی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ تا ۱۰ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیتونستم بیام بازی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستام اینجا هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گودرت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QueenSamin ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ثمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و شاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار ویرایش شده December 7, 2021 توسط QueenSamin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم محترم یه دوست خوب همیشه کمک رسان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ارومم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeHe ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 (ویرایش شده) وضعیت پست های عضویت شما عزیزان به شرح زیر میباشد: @Amino درخواست عضویت شما رد شد. اطلاعات شما به درستی وارد نشده. @Mobinvali10 با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Erfannnn درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت میباشید. @SamanOne با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Matinclever با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Jepeto با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Sopap با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @QueenSamin با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @amfarda درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت میباشید. اولویت تست به شرح زیر میباشد: 1. 2. 3. 4. 5. 6. ویرایش شده December 8, 2021 توسط SaIeHe نقل قول ?♾️...?????? ??? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، با ادب، با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره ولی بیشتر 18:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای دادن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تو این فکشن بودم و میخوام که دوباره برگردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بودم و میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mobinvali10 ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه بسیار به این شغل علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم میتونم کارم و به خوبی انجام بدم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: توصیف نشدنی ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نیم ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:50 دقیقه صبح تا... • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فک کنم چت D/ رو به هم ریختم اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید(حداقل 30 کلمه): چون لیدرش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسب نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 0 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و دوست دارم که بهش ملحق بشم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به اقلیت معلم مدرسه علاقمندم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 - 2 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی18 اسم واقعی سجاد در 30 کلمه خود را توصیف کنیدفعال - تابع قوانین روزانه چقدر بازی می کنید5 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید12 الی 23 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردیدنداشتن فعالیت مناسب برای چه می خواهید به این فکشن بیاییدتنوع چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هستداشتن تجربه مناسب روزانه چند بار انجمن را چک می کنیدهر 30 دقیقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lil ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول ولیمیدونمکهقشنگنیستOD آلپرازولام،کتمین،کدئین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XinQ ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی همیشه خوش رفتاری میکنم کمی زود رنجم اما به وقت همیشه آرومم باحوصله شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و دوست دارم که بهش ملحق بشم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به اقلیت معلم مدرسه علاقمندم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arashhhhhh ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و زیاد بازی میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقهی خاصی به ان فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 سن واقعی 18 اسم واقعی سجاد در 30 کلمه خود را توصیف کنید فعال - تابع قوانین روزانه چقدر بازی می کنید 5 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید 12 الی 23 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید نداشتن فعالیت مناسب برای چه می خواهید به این فکشن بیایید تنوع چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست داشتن تجربه مناسب روزانه چند بار انجمن را چک می کنید هر 30 دقیقه نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeHe ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 وضعیت پست های عضویت شما عزیزان به شرح زیر میباشد: @Kerazom با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Mobinvali10 با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @HamedBhn با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Moltaf با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @BiG با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @Tabahkar با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @JeeZy درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت میباشید. @amfarda درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت میباشید. @arashhhhhh با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. @BadKid با درخواست عضویت شما موافقت شد. شما در صف قرار گرفتید آماده تست باشید. اولویت تست به شرح زیر میباشد: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 1 نقل قول ?♾️...?????? ??? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام جدی جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به نظرم منو کم دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamanOne ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 •عکس "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: سامان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ولی در مواقع لازم و ضروری سخت گیر-پر کار--کارشناس- • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه کار داشته باشم و خیلی سرم شلوق باشه ۲ساعت-اگه اوضاع معمولی باشه مثه بیشتر وقتا ۳تا ۵ ساعت-اگرم همه چی اوکی باشه کارم نداشته باشم بالای ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): خیلی تغییر میکنه ولی بیشتر وقتا اینطوریه:۱۰:۰۰-۱۳:۰۰ __ ۱۵:۳۰-۱۹:۰۰ __ ۲۱:۰۰_ ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون روزانه زیاد بازی میکنم و بیکار هستم و من خیلی راجب این موضوع فک کردم و متوجه شدم که معلمی بهترین فکشنیه که من میتونم انتخاب کنم چون وقتم الکی هدر نمیره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون وقتم هدر نمیره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیر ۱۵بار و بالای ۱۰بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی با مرام و مشتی و کمی زود رنجم و با حوصله همیشه کمک میکنم به همه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:30-18:00)و(19:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اکثر دوستام این فکشن هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: شاهین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی با مرام و مشتی و کمی زود رنجم و با حوصله همیشه کمک میکنم به همه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:30-18:00)و(19:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اکثر دوستام این فکشن هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟تازه وارد هستم و فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 ویرایش شده December 13, 2021 توسط V0ID اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XinQ ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.