ARAWMIXIA ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 کدوم قشر توی سرور بیشتر از بقیه افراد با بازیکن ها در ارتباطه؟ بنظر من اقلیت معلم مدرسه. بازیکن های جدید - قدیمی همه افراد روزانه با این اقلیت سر و کار دارند. نظر شما چیه؟ 1 نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در 3 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: کدوم قشر توی سرور بیشتر از بقیه افراد با بازیکن ها در ارتباطه؟ بنظر من اقلیت معلم مدرسه. بازیکن های جدید - قدیمی همه افراد روزانه با این اقلیت سر و کار دارند. نظر شما چیه؟ اسکینو چطور عوض کردی بگو اینو ناموسا دنبالشمیعنی با چه برنامه ای نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: اسکینو چطور عوض کردی بگو اینو ناموسا دنبالشمیعنی با چه برنامه ای Mod IMG tool GGMM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 9 ساعت قبل، Rubix گفته است: Mod IMG tool GGMM Tnx نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 22 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: نظر شما چیه؟ نباشن دیگه سرور بدرد بی درمان میخوره فعالیت نداشته باشن نظم سرور بهم میخوره شبانه روز در حال تست و دادن مجوز به پلیران و همچنین Newbie های محترم که جانشین ما میشن هستند. بقیه ی صحبت ها را Old های School Instructors : @iMahDi @AminsVn @Mohana به زبان میآوردند... 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 اسم i مد شد رفت در 42 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: نباشن دیگه سرور بدرد بی درمان میخوره فعالیت نداشته باشن نظم سرور بهم میخوره شبانه روز در حال تست و دادن مجوز به پلیران و همچنین Newbie های محترم که جانشین ما میشن هستند. بقیه ی صحبت ها را Old های School Instructors : @iMahDi @AminsVn @Mohana به زبان میآوردند... خدا قبول کنه میخوام برم پیش مهدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Rubix گفته است: اسم i مد شد رفت جالب اینجاس من با داشتن این همه اطلاعات از سرور... گووولد داشتم که nick change کنم اما گفتم فردا پس فردا... و از ترس اینکه اکانت توسط شخصی ریجستر نشه رفتم یکی خودم ریجستر کنم که لابد ممکنه یکی ادمینا بیاد دلینتش کنه و change کنم که نیکنام از دستم رفت. در 5 ساعت قبل، Rubix گفته است: خدا قبول کنه میخوام برم پیش مهدی البته مد نظر من بود که بعد کاپ برگردم Si :)) ویرایش شده March 22, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 ?DADA LICE MEDE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 48 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: جالب اینجاس من با داشتن این همه اطلاعات از سرور... گووولد داشتم که nick change کنم اما گفتم فردا پس فردا... و از ترس اینکه اکانت توسط شخصی ریجستر نشه رفتم یکی خودم ریجستر کنم که لابد ممکنه یکی ادمینا بیاد دلینتش کنه و change کنم که نیکنام از دستم رف البته مد نظر من بود که بعد کاپ برگردم Si :)) نیکه iMahan هم دیگه رفت باید فک کنم یه نیک خوب بزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 18:43، ARAWMIXIA گفته است: کدوم قشر توی سرور بیشتر از بقیه افراد با بازیکن ها در ارتباطه؟ بنظر من اقلیت معلم مدرسه. بازیکن های جدید - قدیمی همه افراد روزانه با این اقلیت سر و کار دارند. نظر شما چیه؟ دقیقا همینطوریه D-: در 10 ساعت قبل، iErfaN گفته است: نباشن دیگه سرور بدرد بی درمان میخوره فعالیت نداشته باشن نظم سرور بهم میخوره شبانه روز در حال تست و دادن مجوز به پلیران و همچنین Newbie های محترم که جانشین ما میشن هستند. بقیه ی صحبت ها را Old های School Instructors : @iMahDi @AminsVn @Mohana به زبان میآوردند... مررصسیعیعی عرفان تو همیشه به ما لطف داشتی 3> فقط امیدوارم کلا دیگه هیچ مولتی ای نزارن وارد فکشن شه چون اسلات پر میشه از اعضای غیر فعال و همه کارا میوفته رو دوش ماها وقتاییم که ما نیستیم شکایت میشه که اعضای فک غیر فعالن واسه همین کلا زحمتای ما ام نادیده گرفته میشه :") نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 11 دقیقه قبل، Mohana گفته است: دقیقا همینطوریه D-: مررصسیعیعی عرفان تو همیشه به ما لطف داشتی 3> فقط امیدوارم کلا دیگه هیچ مولتی ای نزارن وارد فکشن شه چون اسلات پر میشه از اعضای غیر فعال و همه کارا میوفته رو دوش ماها وقتاییم که ما نیستیم شکایت میشه که اعضای فک غیر فعالن واسه همین کلا زحمتای ما ام نادیده گرفته میشه :") صحیح! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 18:43، ARAWMIXIA گفته است: کدوم قشر توی سرور بیشتر از بقیه افراد با بازیکن ها در ارتباطه؟ بنظر من اقلیت معلم مدرسه. بازیکن های جدید - قدیمی همه افراد روزانه با این اقلیت سر و کار دارند. نظر شما چیه؟ این اسکینو داری fps نمیاد پایین؟ نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 11 ساعت قبل، Mohana گفته است: مررصسیعیعی عرفان تو همیشه به ما لطف داشتی 3> در 11 ساعت قبل، Mohana گفته است: فقط امیدوارم کلا دیگه هیچ مولتی ای نزارن وارد فکشن شه چون اسلات پر میشه از اعضای غیر فعال و همه کارا میوفته رو دوش ماها وقتاییم که ما نیستیم شکایت میشه که اعضای فک غیر فعالن واسه همین کلا زحمتای ما ام نادیده گرفته میشه :") Yea به یاد آمد فکشن News Reporter که به طور کلی ممکن است فقط 5نفر مولتی نباشن. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 21:43، Mahziar123 گفته است: اسکینو چطور عوض کردی بگو اینو ناموسا دنبالشمیعنی با چه برنامه ای Spark هم میشه من با اسپارک اسکین عوض میکنم نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 2 ساعت قبل، SoheilS گفته است: Spark هم میشه من با اسپارک اسکین عوض میکنم Aha tnx نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 35 دقیقه قبل، Mahziar123 گفته است: Aha https://uupload.ir/files/cts2_۲۰۲۱۰۳۲۴_۲۰۰۹۰۰.jpg اینارو با اسپارک انداختم نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 25 دقیقه قبل، SoheilS گفته است: https://uupload.ir/files/cts2_۲۰۲۱۰۳۲۴_۲۰۰۹۰۰.jpg اینارو با اسپارک انداختم خیلی هم خز مسله خودت در 27 دقیقه قبل، SoheilS گفته است: https://uupload.ir/files/cts2_۲۰۲۱۰۳۲۴_۲۰۰۹۰۰.jpg اینارو با اسپارک انداختم درستو خوندی اومدی اینجا داری واسه ما اموزش برنامه میدی؟ نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 16 دقیقه قبل، llPrincessll گفته است: مسله نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۴ در 20:10، SoheiI گفته است: https://uupload.ir/files/cts2_۲۰۲۱۰۳۲۴_۲۰۰۹۰۰.jpg اینارو با اسپارک انداختم لینک دان بده نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 در 6 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: لینک دان بده https://rs1.ir/zar نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 18 ساعت قبل، SoheiI گفته است: https://rs1.ir/zar میشه یه سوال دیگ بپرسم؟؟یه فیلم اموزشی از اسکین نداری ک چطور بزارم؟؟لینک دانلود اسکینو دارم ولی نمیدونم چطور بزار نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0568 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 18:43، ARAWMIXIA گفته است: کدوم قشر توی سرور بیشتر از بقیه افراد با بازیکن ها در ارتباطه؟ بنظر من اقلیت معلم مدرسه. بازیکن های جدید - قدیمی همه افراد روزانه با این اقلیت سر و کار دارند. نظر شما چیه؟ ینی تا میخوام برم ی کاری بکنم هی زنگ میزنن بیا مجوز بده خدایی خیلی صبر و حوصله میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.