mhmdrhmni99 ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 سلام ببخشید من وقتی وارد لانچر میشم play رو که میزنم بازی کرش میشه مشکی چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 @mhmdrhmni99 مشکلتون رو در https://forum.arsacia.ir/forum/228-مشکلات/ بیان کنید و همچنین پوشه Logs را Zip و در سایت uupload.ir آپلود کنید و در آنجا قرار بدید نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 19 ساعت قبل، mhmdrhmni99 گفته است: سلام ببخشید من وقتی وارد لانچر میشم play رو که میزنم بازی کرش میشه مشکی چیست؟ سلام. آنتی ویروس من به لانچر گیر میده برای همین با نسخه اصلی sAMP میام بعد از آپدیت نوروز مداوم من هم Crash میشم. نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iqueen ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 09:24، ARAWMIXIA گفته است: سلام. آنتی ویروس من به لانچر گیر میده برای همین با نسخه اصلی sAMP میام بعد از آپدیت نوروز مداوم من هم Crash میشم. دقیقا از اپدیت که امد همش کرش میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.