miladp ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 سلام اقای علی و دانیال از انجا شروع شد که من 7 روز از سرور بن شدم و زمانی ان بن شدم JAIL بودم بد از سرور رفتم بیرون و امدم بر گردم سرور رمز عوض شده بود سریع رفتم از طریق EMAIL رمزو بک بدم اما email هم عوض شده بود حالا از شما خواهش میکنم که اکانتم را بک بدین برام لطفا لطفا name acc: Miladp و مدارک هم فیلم و عکس همه چیز دارم اگر لازم بود بگین بهتون بدم ACC MULTI :Milad005 ممنون از شما 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 با سلام اکانت miladp در دسترس بنده هست و ایشون الکی دارن جو سازی میکنن واسه در اوردن اکانت از دست من لطفا پیگیری شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 در ضمن من عضو دیپارتمنت هستم و اصلا جیل نمیوفتم که بخوام تو جیل بن شم قبل از زرنگ بازی یکم فکر کن دوست گلم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 با سلام تنها راه بازیابی اکانت از طریق Email می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.