Felatios ارسال شده در March 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2021 درد و دل دو تا دختر لاغر : اولی : من آنقد لاغرم که میرم حموم ، مامانم در چاه رو میبنده نیوفتم توش ... دومی : اینکه چیزی نیس ، من یبار آلبالو با هستش خوردم همه میگفتن حامله ای !! _______ جففر یه جسد می بره پزشكی قانونی. بهش میگن: چطور مرده؟ میگه: سم خورده میگن: پس چرا زخمیه؟ میگه: آخه نمی خورد ________ جعفر مُرغ فروشی میزنه ، یه زنه میاد میگه: آقا دوتا مرغِ ایرانی بده جعفر دوتا مُرغ میاره ، زنه دست میکنه تویِ ک ونِ مرغه و میگه: این برزیلیه!! دوتا مرغ دیگه میاره بازم زنه دست میکنه توی کونِ مرغ میگه: این استرالیایه!!! جعفر عصبانی میشه میگه: اصلاً مرغ نداریــــمممم زنه میگه: واااا چه بداخلاق!! از کجا اومــــدی؟؟! جعفر میگه: تو که بلدی! بیا دست بکن توی کونم ببین از کجام نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ در 22:50، Mahziar123 گفته است: درد و دل دو تا دختر لاغر : اولی : من آنقد لاغرم که میرم حموم ، مامانم در چاه رو میبنده نیوفتم توش ... دومی : اینکه چیزی نیس ، من یبار آلبالو با هستش خوردم همه میگفتن حامله ای !! _______ جففر یه جسد می بره پزشكی قانونی. بهش میگن: چطور مرده؟ میگه: سم خورده میگن: پس چرا زخمیه؟ میگه: آخه نمی خورد ________ جعفر مُرغ فروشی میزنه ، یه زنه میاد میگه: آقا دوتا مرغِ ایرانی بده جعفر دوتا مُرغ میاره ، زنه دست میکنه تویِ ک ونِ مرغه و میگه: این برزیلیه!! دوتا مرغ دیگه میاره بازم زنه دست میکنه توی کونِ مرغ میگه: این استرالیایه!!! جعفر عصبانی میشه میگه: اصلاً مرغ نداریــــمممم زنه میگه: واااا چه بداخلاق!! از کجا اومــــدی؟؟! جعفر میگه: تو که بلدی! بیا دست بکن توی کونم ببین از کجام الان بخندیم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، Dilimore گفته است: الان بخندیم؟؟ مگه من گفتم بخندی؟؟گفتم ببندی نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در 19 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: جعفر مُرغ فروشی میزنه ، یه زنه میاد میگه: آقا دوتا مرغِ ایرانی بده جعفر دوتا مُرغ میاره ، زنه دست میکنه تویِ ک ونِ مرغه و میگه: این برزیلیه!! دوتا مرغ دیگه میاره بازم زنه دست میکنه توی کونِ مرغ میگه: این استرالیایه!!! جعفر عصبانی میشه میگه: اصلاً مرغ نداریــــمممم زنه میگه: واااا چه بداخلاق!! از کجا اومــــدی؟؟! جعفر میگه: تو که بلدی! بیا دست بکن توی کونم ببین از کجام صحیح... نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliWarrior ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 نقل قول اگر صدایی از گذشته تورا به روزای قدیم دعوت کرد بدان که تنهایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ در 14:33، ImAmir گفته است: مگه من گفتم بخندی؟؟گفتم ببندی باز حسابت کردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در May 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در 5 ساعت قبل، JameSon گفته است: باز حسابت کردم؟ حساب نمیخواد تو خودت یه پا.... نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Bahl نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.